Sidor

torsdag 3 december 2015

Tandläkaren

Jag har haft en jobbig början på min vecka. Har ju tandläkarskräck (som många andra) Men jag tillhör kategorin att jag går minsann inte dit förrän det är absolut akut och ett måste. I slutet av oktober fick jag hasa mig dig då jag hade jätteont, en infektion som jag fick antibiotika mot. Så länge det är infektion gör dom ju inget, det måste få en chans att läka ut lite. Så i måndags var jag hos tandhygienisten. Måste börja med att ta bort all tandsten. Vänstra underdelen av käken och framtänderna nere blev klara, med bedövning så klart. Och faktiskt gick det hur bra som helst. Jag blev varken öm efteråt eller hade ilningar. Var riktigt nöjd med mig själv.

På tisdagen var det dax för undersökning och planering, har ju tandlossning men som "vi" förhoppningsvis kan klara att rädda. Gick väl bra där också. Blev nästan lite glad då jag trots allt inte hade mer än 4 hål. Sen skulle jag inte till någon förrän den 21 december, då till tandhygienisten igen. Men sent på tisdag eftermiddag ringde dom att dom hade fått ett återbud onsdag morgon, och om jag ville ta det. Så klart jag ville. Om jag nu ändå måste plågas kan jag ta så mycket som möjligt på kortaste tiden. Igår var det riktigt jobbigt. Trots bedövning gjorde det jätteont, men jag kämpade på. Hon blev dock inte klar då det drog ut på tiden med en tand, just den som gjorde så ont. Och inte kunde hon slipa ner något som dom gör först för då sprutar det vatten och DET gjorde asont på tanden ovanför som jag har hål i. Nu väntar jag in nästa tid, och faktiskt....Jag hoppas på ett återbud snart så jag kan komma dit en gång till innan den 21 december.

Bebisarna mår bra. Dom växer så otroligt fort så jag får nog byta ut lådan idag till korgsängen. Ser att det är lite jobbigt för Mini när hon ska lägga sig. För som sagt, dom är riktigt stora redan. Ser ut som små klossar, lika breda som korta. Det är bara Piper som är smärt i sin kropp, lång men även hon cobby (kort i benen) Tänk att jag trodde att jag skulle förlora henne. Men det är hon som tar för sig mest med maten. Jag skulle gärna ta ut dom i sovrummet nu men låter bli iallafall tills dom har öppnat ögonen, tror Mini skulle protestera för hon gillar läget som det är nu. Får se vad hon gör när jag flyttar ut dom.
Jag kan inte se mig mätt på dom. Vilka huvuden dom har alltså alla tre. Stora och runda, brett mellan ögonen, dom har även bra panna och haka. Och ju mer jag ser Phoebe ju mer vill jag behålla henne. Alla tre är superläckra men jag har ju en förkärlek till Phoebes färg. Och med allt det där röda som hon har och som spricker upp mer och mer för varje dag kommer hon att bli riktigt snygg....precis som sina systrar. Så även denna parningen blev jackpot när det gäller ungarna och hur dom ser ut & utvecklas. Tror också att dom kommer att bli stora. Vikten på tjejerna idag ser du nedanför...ökningen som jag skriver är för 2 dagar (även om jag har gårdagens vikt nerskriven i almanackan)
Prue 200g +33g
Piper 2113g +43g
Phoebe 201g +36g

Egentligen är det helt onödigt att ta bilder på dom och lägga ut här. För jag tror inte att ni ser hur mycket dom har ändrat sig...det måste man se live :) MEN....som ni ser så får dom inte längre plats i min hand. Och som sagt, Prue är en trötter. Har henne i handen, pillar och tar bilder men hon reagerar inte. Var ju liksom bara tvungen att filma henne.

Prue
Hon ligger faktiskt och sover även på dom 2 första bilderna När jag la ner henne fortsatte hon som att ingenting har hänt. Inga pip på henne idag....inte på någon av dom.









Piper
Ligger och sover hon också. Drömmer gör hon och gnyr lite i sömnen. Och mitt hjärta svämmar över av all kärlek













ÄLSKAR denna bilden där jag knäppte precis när hon diade i drömmen. Man ser lätt allt på tungan




Phoebe

Vänder sig i sömnen och kommer inte riktigt över till andra sidan. Jag tar upp henne i handen och hon fortsätter att sova. 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck