Sidor

fredag 4 december 2015

Minis bebisar 1 vecka

På 1 vecka har alla tjejerna mer än fördubblat sin vikt. Fast i morse blev jag faktiskt lite orolig att Mini har fått slut på sin mjölk. Bebisarna försökte dia men gav efter bara en kort stund. Dom pep och verkade allmänt oroliga. Pipandet på dom gjorde att Mini blev orolig. Och det är väl som med alla mammor, dom vill gärna veta varför deras barn är ledsna. Efter vägningen insåg jag att mjölken har inte sinat, dom har gått upp bra sen igår. Försökte ge dom ersättning vilket dom totalvägrade....Alltså inte hungriga alls. Försökte kissa & bajsa dom men där kom ingenting. Så jag tänkte att det kanske var för varmt för dom. Gjorde klart  korgen inne i vårt rum och tog dit bebisarna. Mini protesterade lite men fann sig i det. Trodde jag iallafall. Efter att ha varit i affären och hemifrån i cirka 30 minuter fann jag alla tillbaka i lådan. Mini hade alltså burit dit dom. Så då får hon väl ha dom där. Hur som helst så sänkte jag värmen lite, ifall det nu kan vara det som störde dom.

Dom har inte öppnat ögonen och jag kan inte ens se att det skulle vara på gång. Men skönt iallafall för dom att navelsträngen har trillat väck. Har ingen aning om ifall dom känner något obehag av att den var där, dom ålar ju sig fram och då navelsträngen är hård och en liten bit utanför inbillar jag mig att det skaver.
Från och med idag så kommer bebisarnas vikter bara 1 gång i veckan och från och med idag så visar ökningen 1 veckas ökning.
Prue 223g +117g
Piper 228g + 121g
Phoebe 218g +117g

Det blir inte så många bilder på dom idag....beroende på att dom inte alls var på humör. Men det tror jag inte spelar någon roll då jag mer eller mindre fotar och lägger ut bilder på dom nästan varje dag. Dock tog jag lite extra bilder på Piper så kanske ni också kan få en uppfattning som stämmer överens med vad jag tror....Hon kommer att bli långhårig.


Prue












Piper


















Phoebe







Tillsammans med mamma Mini








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck