Sidor

onsdag 23 december 2015

Busiga tjejer!

Som jag har skrivit tidigare så händer det saker med bebisarna varje dag, till och med varje timme. Igår och nu i morse så fick dom smakportioner av blötmat och det gick hur bra som helst, även om Phoebe kanske fortfarande är lite skeptisk. Sedan jag ökade utrymmet i fredags har dom lärt sig springa och dom busar jättemycket. Så härligt att se. Och när jag sitter inne hos dom så kommer dom och klättrar på mig. Dom är alltså bara 3½ vecka. Dom är ju vakan lite längre perioder nu och lite oftare och det är hela tiden väldigt intensivt. Det finns ju så mycket att utforska. Idag har dom också varit och smuttat på vattnet, och som vanligt stoppar dom i huvudet lite väl mycket. Men av erfarenhet vet jag att dom lär sig snabbt.
Igår kväll hade dom sin bästa bustid. Fick springa ut i köket och hämta kameran för jag ville filma. Tog då i samma veva med mig lite leksaker. Och dom fattade direkt vad det handlade om. Visst är det otroligt?!? Så här i början har jag lite större leksaker till dom för att sen efter varje vecka lägga till nya saker och sådant som jag tror kan vara bra för dom för att dom ska lära sig saker, bland annat att klättra. Har köpt en prasseltunnel, mini sådan....men den väntar jag nog med ett par veckor. Tror dom kan bli rädda för prasslandet..

Och efter mitt bloggande så ska jag sätta dit en till toalåda i den andra sidan av "rummet" Såg när jag filmade igår kväll att Prue letade efter någonstans att sätta sig och kissa och det var låååååångt till andra sidan, speciellt som hon blev kissnödigt precis då. Men jag såg ju det och tog henne till lådan. Så en till blir bara bra. I dagens blogg kommer det filmer från igår kväll, men även bilder som jag tog i förrgår.



Prue












Piper. Hon får vara med med samma bilder som häromdagen. Har dessutom glömt att skriva att hon är tingad










Phoebe















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck