Sidor

fredag 18 december 2015

Minis bebisar 3 veckor

Det blev en sen blogg idag, men jag har varit totalt slut. Det är ju pensionsdag och jag har kört runt på min mamma i olika affärer, precis så som jag gör varje månad. Idag blev det väl lite extra just för att det är jul. Väl hemma igen så gick jag mer eller mindre direkt in till bebisarna för att ta lite bilder medan jag fortfarande hade lite dagsljus in i rummet. Och efter det...Ja, jag var bara så tvungen att gå och lägga mig och sova en stund. Blev illamående på grund av tröttheten. Den lilla stunden blev 2½ timme. Känner mig fortfarande trött, men med lite kaffe piggnar jag nog till snart.

Idag är alltså Minis bebisar 3 veckor. Vilka små charmtroll det är. Så otroligt söta. Nu händer det en hel del i bolådan. Under veckan som var så har jag känt att deras tänder har kommit fram lite och det ser så roligt ut när dom försöker hugga varandra. Dom har alltså börjat leka, även om det är väldigt vingligt. Dom är fortfarande kvar i garderoben men nu med större utrymme. Med mormor Lillan fick dom helt enkelt inte plats i korgen. Och med det större utrymmet har dom ju börjat gå lite mer. Under veckan som kommer ska jag öka ytterligare och dom ska på mer golvyta utan massa filtar att gå på. Så nästa vecka är det nog full fart på dom. I vanliga fall brukar jag börja ge dom smakportioner med blötmat men som det verkar nu så har Mini mat så det räcker och blir över. Så jag väntar lite till med det....Får se om jag kanske testar under veckan.

Förutom att dom har börjat leka med varandra så ligger dom ju gärna och leker med sina tassar. Och så har dom börjat tvätta sig. Ni anar inte vilken känsla det är att se allt som händer från vecka till vecka....vad som händer från dag till dag. Alla 3 följer utvecklingen som dom ska. Och nu visar dom också att dom börjar bli egna individer.

Prue är fortfarande sömntutan av dom. Hon ligger och sover jättemycket, även om dom andra till och med klättrar över henne. Och skulle man råka väcka henne ser hon jättebutter ut. Hon är även den av dom som skriker mest när jag tar upp henne så här blir det träning av så hon inte ska vara höjdrädd. Imorgon kommer en familj och kikar på henne, får se om dm blir lika kära i henne som jag är.

Piper är smitaren i gänget. Hon är så otroligt nyfiken och när jag ska ta bilder på henne sätter hon svansen i vädret som en antenn och sticker. Jag tar tillbaka henne bara för att hon sekunden efter sticker iväg igen. Hon är så docksöt, jag älskar långhår. Hon kommer att smälta många hjärtan framöver. Jag vet ju inte hur många av er som egentligen har uppfattat att det är Piper som har en defekt högertass. Hur som helst, hon är ju till salu men "bara" som sällskap. Vet inte om felet på tassen är ärftlig och kommer att sätta avelsförbud på henne. Imorgon kommer det flera/många bilder på hennes tass och även länkar till annan sida där det står om det.

Phoebe är lika nyfiken och framåt som Piper...Prue med för den delen när hon väl är vaken. Jag TOKÄLSKAR hennes färg alltså. Det ändras hela tiden och det röda kommer fram mer och mer. Hennes små tassar skulle jag kunna äta upp så söta dom är, alla i olika färger. Men ja alltså....Hon har visat en egenskap som kommer att bli jobbig för mig. För givetvis ska hon stanna hemma hos oss, det är bestämt nu. Det jobbiga består i att jag verkligen tycker om att fota....Phoebe tycker INTE om det. Vet inte om det är klickljudet som gör det eller blixten. Varje gång jag knäpper ett kort varje gång kommer hon ut med tungan och blir det många bilder i rad så håller hon på att klykas och vill spy. Zira gör ju likadant när jag tar fram laserpekaren. Hon älskar laserpekaren men hon klarar inte av ljudet när det skramlar och håller då på att klykas hon också.

Vikten på tjejerna idag är över all förväntan. Minis förra kull var den största jag hade då, men dessa ÄR större. Och då är dom alltså tjejer vilka brukar vara lite mindre än killar. Tassarna är så stora på dom och alla tre är otroligt cobby. Blev en kanonkull mellan Mini och Shaq.
Vikten idag och veckans ökning är:(kul att dom väger nästan på grammet lika mycket)
Prue 436g +108g
Piper 435g +116g
Phoebe 437g +120g

Bilder blir det så klart. Alla 56 bilderna kan jag inte sätta ut, det får bli 5 på varje. Och så en filmsnutt som jag tog igår kväll när Piper och Phoebe busade.



Prue








Piper








Phoebe








Ett exempel på många bilder när hon inte gillar att fotas och håller på med tungan för att sen hålla på att klykas och efter det en grimas









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck