Sidor

fredag 11 december 2015

Minis bebisar 2 veckor

Och på sin 2-veckorsdag öppnade Piper ögonen, iallafall det ena. Det andra kommer nog under dagen, det brukar följas åt. Och dom är så söta, riktigt läckra alltså. Jag gillar dom alla supermycket. Jag försökte flytta ut dom till sovrummet igen, men Mini ville ha tillbaka dom. Jaja......Hon får som hon vill...igen. Hellre det än att hon går här och är stressad för att jag  vill ha min vilja igenom. Kanske var därför hon stressåt = diarré vid förra kullen. Hon tyckte egentligen inte om läget där hon och ungarna var men visste inte bättre och låg kvar. Där flyttade ju hon inte ungarna en enda gång. När det gäller Mini så funkar det (peppar, peppar) rätt så bra när hon är ute med Lillan och Zira.
Zira har ju lugnat ner sig mycket sista tiden även om hon har sina race. Fast under natten ar vi sovrumsdörren stängd....för säkerhets skull.

Bebisarna sover fortfarande väldigt mycket. Jag har inga problem med att veta när dom är vakna. Mamma Mini kuttrar så pass högt med dom så jag hör det. Det började hon med för någon dag sen. Annars sprang jag fram och tillbaka för att titta till dom och just för att se om dom var vakna. Och det har blivit mycket lugnare nu när jag tar upp dom, inte alls det där pipet som var innan dom öppnade ögonen.Veckans vikter och ökningen under veckan kommer här
Prue 328g +105g
Piper 319g +91g
Phoebe 317g +99g

Sen så var det ju det här med bilder. Jag tog en massa nu på morgonen och jag kan inte för allt i världen bestämma mig för vilka jag ska sätta ut. Men jag känner ju själv att jag kan inte sätta ut alla 49 bilderna. Väljer ut några här och resten kan ni som har FB se där.

Prue







Piper







Phoebe





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck