Sidor

onsdag 30 december 2015

Open doors

-Ujuju....Lite högt. men jag SKA klara det!
Piper tar i för kung och fosterland. Och vips...så är hon över och börjar traska runt i vardagsrummet. Tjoff, tjoff...Så har helt plötsligt även Prue och Phoebe lyckats ta sig över. Hjärnkontoret startar, vad ska jag göra nu. Jag har verkligen inte lust att åka upp och köpa en högre plywoodskiva som jag ändå kommer att ta bort om 1-1½ vecka. Dessutom så fixar inte mina knän att komma över, i detta fallet många, många gånger om dagen. Så jag tar beslutet...Jag öppnar upp. Kissar dom någon annanstans, ja...då får jag väl ta den smällen. Så i söndags tog jag bort hindret som var så dom inte kom under sängen och jag tog bort hindret mellan sovrummet och vardagsrummet. Mycket lyckliga känslor, för nu skulle jag få se dom även ute i vardagsrummet när jag kollar tv. Men så blev det inte.

Från i söndags när jag tog bort det har inte någon av dom varit utanför tröskeln. Först igår kväll kom Prue traskandes. Men hon kom inte så långt, mamma Mini tog henne snabbt i nacken och släpade tillbaka henne till sovrummet. Släpade henne för hon orkade inte lyfta, Prue har ju kommit över 600g-gränsen. Och nu under morgonen kom Phoebe. Hon kom lite längre, ingen som bar tillbaka henne. Men när jag gick in i rummet kom hon efter. Och idag....först idag började hon äta av maten själv och frivilligt. Vilken lättnad. Så nu äter dom alla tre. Och alla tre är rumsrena. Fast det har varit på väg att Prue har kissat i ett hörn, bakom dörren i sovrummet. Två gånger till och med. Hon hann aldrig kissa för jag såg ju det och satte henne på toalådan. Och efter andra gången tog jag ett litet fat och delade en clementin som jag satte ned på golvet där hon ville sätta sig. Katter är ju inte så glada i citrusdofter, men Prue är ett undantag. Hon går inte till hörnet för att krafsa...det gör hon inte Men hon går dit och sätter sig och luktar på clementinen.
Det börjar bli svårare och svårare att få något gjort. Måste verkligen planera in det jag ska göra...planera in det så det görs när ungarna sover. För det händer ju saker hela tiden och det händer många roliga saker och jag vill ju inte missa något.

Lillan har gått in i löp, hörs även på en av filmsnuttarna som jag lägger ut idag. Hade ju tänkt att hon skulle gå just detta löpet utan att paras. Men efter lite funderingar så låter jag henne paras iallafall denna gången. Man vet aldrig om och när en hane kastreras. Så efter att jag pratade med en uppfödare igår så åker hon till hane idag...eller eventuellt imorgon. Hon skriker ju inte hela tiden, kommer bara emellanåt. Samma som tidigare. Hon vill gärna ut, men det får hon inte nu. Igår var hon ute och ropade efter en kille. Jag vill inte ha hit friande hanar, dessutom vill jag inte att hon ska störa grannskapet. För när hon sätter igång....Gisses vilka röstresurser. Hon tar i långt från magen och det riktigt mullrar om det. Vem hanen är? Njaaa. Jag suger lite på den karamellen för mig själv tills jag vet att det har tagit sig, om det har tagit sig. Alltså om cirka 4 veckor. Fast jag kan ju berätta att färgutfallet kan bli väldigt spännande :) Även ni som tror er veta att ni gissar rätt....fel, fel, fel. Ni får ha tålamod.

Förutom filmer dag får det bli några bilder också. Som ni kan se så har ögonfärgen börjat ändra sig. Det syns tydligt nu även på bilderna, men jag har sett det sedan dom var 3 veckor att det har börjat. Så jag gissar på att dom alla tre får kanonfärg på ögonen.



Prue har precis ätit klart




Piper




Prue





Phoebe







1 kommentar:

  1. Åååå hemliisar. Jag är sjukt nyfiken....
    Så söta de är dessa, runda, pälsbollar

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck