Sidor

söndag 20 december 2015

Prue är tingad

Sötnosen Prue är alltså tingad och kommer att flytta till Skövde. Hennes blivande familj, Helene och Ola var och hälsade på henne igår. Och jag tror att dom föll pladask för henne. Jag veta att jag skrev att jag skulle blogga om Pipers tass igår men tiden ville inte räcka till.

I fredags eftermiddag när jag bosatte mig med ungarna så såg jag att dom gärna gick in till hörnen, vred lite på sig och pep. Med andra  ord var dom kissnödiga. Så redan i fredags ökade jag deras utrymme ännu mer och satte även dit 2 små toalådor med havregryn. Havregryn är istället för kattsand. För precis som vilka småbarn som helst så ska dom ju testa att äta och bita på allt. Och om dom äter på havregryn så är det inte farligt och jag slipper oroa mig att dom blir förstoppade. Dom var i lådorna alla tre och snurrade, men om det blev något vet jag inte. Men igår så var dom där och kissade alla 3. Med mitt minne som bara blir sämre och sämre så tror jag att det var Prue som var den första....eller Piper. Att jag vet att det kom något visade ju Mini mig. Äckligt ja, men hon åt upp havregrynen som bebisarna kissade på. Inget farligt och inget jag kan göra något åt. Under förmiddagen idag har dom varit där flera gånger. Dom har en otrolig förmåga att orientera sig redan, så duktiga. Dom har även fått dit en miniklös som dom kan klättra upp på.

Glömde ju också skriva i fredags att Zira kommer dom närmare för varje dag och idag så släppte det helt. Hon var inne och busade med ungarna. På filmerna som jag tog ser det kanske ut som att leken är väldigt hårdhänt, men jag kan lugna er med att allting är precis som det ska. Tittar ni på filmerna så ser till till och med att småtjejerna försöker ge igen. Men jag är lite feg och lämnar inte Zira där utan uppsikt. För henne är dom ju små leksaker och jag vet inte om det kan gå överstyr och tänker inte chansa. Hon vill gärna sätta sig på dom, så som hon gör med både Lillan och Mini när hon vill leka.


Prue med sin blivande matte och husse








Givetvis "måste" jag ju lägga upp bilder, nytagna för dagen












Bildbevis. Prue kissar i lådan





Större utrymme vilket dom gillar.





Piper boxar på kattbädden






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck