Sidor

måndag 27 juni 2016

Zira 7 veckor

Det har varit 7 veckor med mycket sömn för Zira. Hon ändrade ju beteende så snart hon kom hem. Veckan som har gått har hon sovit om möjligt ännu mer. Men jag kan se att hon tycker magen är tung. När hon går ut så måste hon lägga sig och vila precis vid trappen innan hon går ner. För att alls komma ut på altanen så måste dörren öppnas, hon tycker det är lite trångt att använda kattluckan nu. Kommer det någon fluga förbi hennes huvud så är det enda hon orkar med är att följa den med ögonen. Kanske hon höjer en tass och tror hon kan ta den, men mer än så är det inte. Hon äter med god aptit och då ska det helst vara mush som serveras tillsammans med den andra blötmaten. Och mycket torrfoder i vanlig ordning.

Hon har träffat Millas bebisar men dom intresserar henne inte. Hon går fram och luktar, fnyser och går sen iväg. Hon har en bolåda som hon gärna går till, den tog hon som sin så snart jag hade gjort klart den. Den står i vardagsrummet just nu men det är meningen att den ska flyttas in i garderoben när bebisarna är födda. Föredrar om hon får dom i vardagsrummet där det finns mer utrymme för mig.

Jag brukar ha namnen klara vid denna tiden. Men nu står det alltså helt stilla, jag har ingen aning om vad jag ska välja för tema. Vill ju att alla namnen ska passa rödtossar. Men jag gissar att det blir svårt. Som sagt, jag har ingen susning nu.
Hennes vikt idag är 4795g och hon har under veckan ökat med 205g, sammanlagt nu 924g





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck