Sidor

måndag 13 juni 2016

Millas bebisar 2 veckor

Tiden brukar gå fort när man har bebisar hemma och det är inget undantag nu. Men tiden går sakta ändå...om ni förstår vad jag menar. Jag väntar bara in att dom ska bli 3 veckor så jag kan börja med att ge dom blötmat. För denna veckan har varit jobbig. Att försöka ge dom ersättning som dom tycker är äckligt är inte roligt, det är så svårt att få i dom den, mer eller mindre med tvång. Och jag kan ju inte ge så mycket åt gången, risken finns ju att dom får för mycket och maten hamnar fel vilket kan leda till vätska i lungorna. Så jag sitter där på sängen med stort tålamod och gör så gott jag kan.Skulle inte alls förvåna mig om dom ratar maten sen också. Men det är som så att jag tror inte Milla har tillräckligt med mjölk. Hon ligger vid dom så snart dom är vakna och dom ligger där och krånglar bra länge innan mjölken rinner till.Det är ju inte så att bebisarna mår dåligt men veckans viktuppgång kunde ha varit mycket bättre än vad den är...enligt mig alltså.

Mina gosstunder med dom blir några minuter längre för varje dag som går. Och nu börjar det ju bli lite roligare, dom reagerar på min röst när jag pratar med dom. Atlas har ju varit bra stadig i nacken nästan sedan han föddes men nu hakar tjejerna på, faktiskt även Miranda :) När det gäller långhår så tror jag att Atlas är det, långhår alltså. Ophelia är jag fortfarande lite osäker om men jag tror det lutar åt långhår där också. MEN, jag kan ha fel. Dock är jag ganska så säker när det gäller Atlas. Oavsett vilket så kommer båda att bli otroligt söta långhår som kommer att charma alla i deras närhet.

Ophelia som har varit den som har gapat mest är mer eller mindre tyst hela tiden nu sedan hon öppnade ögonen. Ingen av dom gillar något vidare att man tar upp dom, måste verkligen se till att jag har dom tätt intill mig eller en hand under dom. Men det kommer vi att jobba med, vet ju att det brukar vara så när dom är i denna åldern. Har haft alla 3 hos mig i soffan och gosat och låtit Lillan och Zira hälsa. Lillan tog det bättre än jag trodde, tvättade var och en av dom cirka 3 sekunder och gick sen och la sig i hyllan där hon kunde se dom. Zira undrade bara vad det var för äckligt jag kom med.

Deras vikter och veckans viktuppgång är
Miranda 292g +86g
Ophelia 252g +54g
Atlas 273g +65g

Tog bilder både igår eftermiddag och nu på morgonen. Så det blir många att kika på idag. Så därför får var och en av dom en egen sida, klicka bara på bilen så kommer deras sida upp.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck