Sidor

fredag 3 juni 2016

Ophelia's besök

Igår hade Ophelia besök av sin blivande matte och husse, Elisabeth och Roy som har uppfödningen LizPaw's. Och det var inga problem för Milla av hennes bebisar visades upp. Men hon blev lite orolig när dom ljud ifrån sig. Dom tyckte hellre om att ligga på filten eller hos mamma, allting uppe i sängen än att behövas bli lyft på. Piper gör dom ju också när jag ska väga dom varje morgon men det kommer att bli betydligt bättre när dom har öppnat sina ögon. Det är mysigt att lägga sig i sängen och så tar jag upp alla 3, lutar mig mot sänggaveln och myser med dom med ena handen och den andra handen klappar Milla över magen. Hon tycker det är skönt. Och jag gör det gärna. Hon har ju fortfarande ont efter förlossningen då allting ska dra ihop sig. Och extra ont gör det ju när dom diar henne, hon flemar och andras kraftigt men ligger ändå kvar hos dom. Hon är superduktig som mamma, all kred till henne, det är ju trots allt hennes första kull.

Lillan blir lite ledsen på mig att jag inte vill släppa in henne i sovrummet. Inte så mycket för att hon vill in i själva sovrummet, men hon hör ju att det är bebisar där inne som behöver en hjälpande hand...enligt henne. Och jag har inte visat henne dom, jag tror hon skulle bli tokig då av längtan efter att få ta hand om dom. Så det är tur att dom bara är pipiga när jag tar upp dom för vägning och för att fota, utöver det är dom knäpptysta och sover. Så det är nöjda ungar som ligger där. Igår eftermiddag så flyttade hon in dom från garderoben till sovrummet och som tidigare lät jag dom vara där hon vill. Men natten som var blev det inte mycket till sömn för hon höll på och prata nästan hela tiden. Och jag behöver sova dom få timmar jag brukar lyckas med det så jag har kommit på en lösning just över natten. Nu under morgonen har jag fixat och donat inne i tvättstugan.

Där inne får hon bo på natten, och det är inte fy skam, det klarar hon och det vet  ni som har varit hos mig att där finns plats till både det ena och andra. Fönster som hon kan kika ut genom om hon vill. 2 olika platser att ha bebisarna på ifall hon nu vill bära på dom. Täppt igen hålen som är till grovskåpet och säkrat allt som behövdes. Hon har flera hyllor att hoppa upp i om hon vill. Så nä, hon kommer inte att gå nöd där inne. Och jag får sova och blir på bättre humör. Så hon får alltså vara där på natten och dagtid får hon campera inne i sovrummet.
Dagens vikter är (har inte stödmatat vare sig igår eller nu på morgonen)
Miranda 158g +14g
Ophelia 156g +13g
Atlas 162g +16g


Bilderna tagna nu imorse. Och precis som vanligt så kommer dom i den ordningen som dom är födda


Miranda
Jag gillar det namnet och tycker det passar henne jättebra. 








Ophelia
Namnet passar henne också, och hade inte Elisabeth valt det namnet till henne så hade Miranda fått det







Atlas
Nog är han helt underbar. Och så otroligt lugn, inte så pipig när jag tar upp honom. Av ungarna är han den som är lugnast. Och namnet passar även honom




2 kommentarer:

  1. Heja Atlas! Du ska bli som din namne, stor, mäktig och gudomlig! ❤️😍

    SvaraRadera
  2. Helene. Han är jättesöt och han sa inte ett pip,heller, då jag tog upp honom!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck