Sidor

torsdag 16 juni 2016

Störtsköna ungar!

Då var det en ny dag igen. Fast idag känner jag mig lite lugnare när det gäller bebisarna och Millas mjölk. Det är nog inte så att hon har ont om mjölk. Som den förstagångsmamma hon är så vill hon gärna ha sällskap, utan ungar är ju Milla översocial och ska vara med precis hela tiden. Igår morse gav jag tillägg som dom absolut inte ville ha. Uppe i sängen gosar vi och även Milla är ju med. Dom gångerna hon lägger sig ner har jag ju lagt ungarna hos henne.Och då har hon legat kvar men jag har ju rest mig efter cirka 10 minuter och då har hon också gjort det.

Vid middagstiden igår tog jag upp ungarna igen, denna gången mest för att testa en grej. Med mig och ungarna i sängen la sig Milla till rätta och ungarna började dia. Jag låg/satt kvar med dom tills jag såg att ungarna var klara, höll själv på att somna flera gånger om. Gjorde samma procedur igår kväll som funkade. I morse gjorde jag likadant. Efter vägningen fick dom ligga vid Milla och dia i sängen, jag låg bredvid och kliade under hakan och huvudet. När någon av bebisarna slutade tutta för att dom somnade så klappade jag lite på dom så dom vaknade och diade igen. Tog tiden denna gången, vi låg så i nästan 35 minuter. Vägde sen bebisarna igen när dom var klara, och under den tiden hade alla gått upp kanonbra, Miranda med 12g, Ophelia med 10g och Atlas med 11g. Allting var klart vid 8-tiden och vid 12-tiden kommer jag att göra om samma sak igen, vara med när hon ger dom di. Vägning före och efter. Jag känner inte att jag behöver göra det typ varannan timme för hon är ju där och ger dom di även om hon dom stunderna inte ligger så länge. Om detta visar sig funka så får jag nog göra så tills dom börjar äta själva på riktigt. Eller tills jag märker att hon är där själv längre tider. Och det klarar jag väl av, har ju liksom inte så mycket annat att göra.

Bilder på dom små kommer idag igen. Vet ju att både Elisabeth (LizPaw's britter) som är Ophelias nya blivande matte och Helene (Pärlugglan's britter) som är Atlas blivande matte tycker det är kul att följa dom dag för dag.
Lägger ut bilderna i den ordning som jag tagit dom. Tror alla vet nu vem som är vem av dom :)





-Alltså Elisabeth! Kolla på Ophelia. Kolla igen!! Ser du vem hon är lik? Gör du inte det så kan jag berätta att hon är lik DIG. Med den kalufsen. Har tyckt det länge nu :)








-Så, blir det bra så här?
-Nä, ta ner huvudet är du snäll. Du behöver inte bevisa att du kan titta  upp, jag fattar.





-Ok då! Hoppas detta duger.







-What!! Vad är det där?













Lilla hjärtat vad fin du är




-Alltså Miranda! Kan du öppna ögonen helt så alla ser att dom faktiskt är stora.
-Noop, tänker jag inte alls göra. Det är för ljust i sovrummet, du får dra ner rullgardinen.
-Ajjämen, ska jag göra imorgon.

Använder min kamera som klarar ta bilder i mörker. När det är mörkt öppnar dom ju ögonen riktigt, behöver bara hitta dom först. Fast jag har ju ledbelysning så det kommer nog gå bra. Resultatet visas imorgon.



Ingen skärpa i bilden men lägger ut den iallafall. Härliga Atlas har precis gäspat klart




Men å andra sidan...Hur ska hon fixa att öppna dom helt när hon ser ut så här?





1 kommentar:

  1. Mirandas runda kinder förhindrar att hon öppnar ögonen ordentligt. Gud så söt.
    Atlas är ju för gullig. Vilka miner och vilka ögon!!
    Ophelia lik matte men söt ändå? Hon är en riktig sötnos. Klart att hon skulle hem till mig. Lilla sötnosen

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck