Sidor

torsdag 9 juni 2016

Hjälp!!! Hon spricker...

-Nom-nom-nom, sååååå gott...nom-nom-nom. Jag får nästan slita bort Miranda från tutten, hon hänger kvar jättehårt. Men nu när dom är vakna och äter måste jag ta upp och ta en snabb gosstund....mest för att kolla om ögonen har öppnats.
-Släpp ner mig!! Nuuuuuu...Jag svälter ju.
-Nä Miranda, svälter är nog det sista du gör. Och några ögon lär du aldrig heller öppna för du är så "bullig" i ansiktet så dom har ingen chans. Har försökt att komma på vem/vad hon är lik, men nääää, det står still.

Jag trodde faktiskt att Miranda skulle vara den första som öppnade ögonen, dom pyttesmå hålen fanns liksom redan i tisdags. Igår förmiddag såg jag att Ophelia's ena öga hade en liten springa på sitt vänstra öga. Atlas hade små små öppningar i båda ögonen. Tror Atlas blir den om öppnar sist, vill väl inte se sina systrar riktigt än, vill inte se vem han kommer att fajtas smed dom kommande veckorna. När dom väl börjar öppna dom lite så kan det gå rätt så fort men näääää, ingenting igår eftermiddag heller och ingenting när jag kollade senare på kvällen innan jag tog natten. Men se, nu på morgonen skulle minsann Miranda visa motsatsen
-Jag kan visst öppna mina ögon, så det så. (och nu ser hon ännu tjockare ut)
Likaså har Ophelia öppnat sina. Atlas kommer nog imorgon eller på lördag.

Jag har varit lite oense med mig själv. Jag har haft funderingar på ifall Ophelia och Atlas kanske är långhår. Men jag har inte varit så säker som jag brukar. Ingen av dom har speciellt mycket till päls och inget krus i den alls. Alla 3 har otroligt kort päls. Miranda är den vars päls är bäst, lite krispig redan. Ophelia är också otroligt kort men mjukast av dom tre. Atlas är lite mittemellan. Även han har kort päls men ändå den av dom som har längst. Hänger ni med? Men det spelar ingen roll ifall någon av dom är långhår, familjerna som har reserverat dom kommer ändå att ta dom även om dom visar sig vara långhår.



Idag lägger jag ut bilderna i den ordning som jag tog dom

Sötaste Ophelia blev alltså knäpptyst när hon plötsligt såg






Miranda däremot gapade hej vilt, fast det var i ren protest för att jag tog henne från maten igen









Sötnosen Atlas kniper fortfarande















2 kommentarer:

  1. Sötnosar!! Allihopa!
    Härligt att följa de små liven när de öppnar ögonen!
    Tass/B&B&L

    SvaraRadera
  2. Ååå så söt Ophelia äär.... <3 <3. Atlas är för söt och Miranda ser ut som en liten rund, söt hamster

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck