Sidor

måndag 20 juni 2016

Millas bebisar 3 veckor

Dom är helt helt underbara att ligga och titta på, att ta upp och gosa med. Det är ok att jag lyfter dom bara jag håller dom på ett sätt så dom känner sig trygga. Vilket innebär gärna en hand under deras baktassar/rumpa. Men inte så förtjusta när någon annan lyfter, blev varse om det när Lena som har pappan var förbi igår. Jag skulle önska att dom hade gått upp lite mer i vikt men får väl ändå anse mig vara nöjd, dom går ju upp och jag slipper mata dom. Men jag har börjat ge dom smakportioner av blötmat. Ytterst lite men så att dom ändå får i sig cirka hälften av ½ tesked. Vill väl  inte påstå att dom tycker om det så där jättemycket men det dröjer nog bara några dagar innan dom fortsätter slicka i sig maten från mitt finger själva.
Vikten idag och veckans viktuppgång är
Miranda 375g +83g
Ophelia 353g +101g
Atlas 347g + 74g


Lägger ut bilderna i den ordning jag har tagit dom. Ophelia är fortfarande fuktig runt ögonen efter att jag tvättade henne och jag orkade inte vänta tills det var torrt. Atlas fuktig också, dock inte från mig utan mamma Milla. Tyvärr är jag inte på något bra humör idag så ingen text till bilderna, orkar inte.












































2 kommentarer:

  1. Man kan inte vara på topp alltid..
    Men...bilderna är på topp!
    Fantastiska.
    Vet inte varför mitt hjärta slår för Miranda..? GULL..
    TASS...B&B&L

    SvaraRadera
  2. Ååå Lotta vad jag är glad över att jag tingade en katt redan för, över, ett år sedan. De är ju för underbara dessa småttingar.
    Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck