Sidor

söndag 5 juni 2016

Små tjockisar

What comes around goes around. No more, no less. That's it!!!
Sen kan ju var och en fundera på vad jag menar med det.

Jag har små tjockisar här hemma. Jag tror att Milla landade igår med att hon har blivit mamma. Hon har ju varit superduktig från början men just igår kunde jag se ett lugn på henne. Och hon har inte flyttat på bebisarna en enda gång sedan i fredags. Att jag sen är topp tunnor rasande på min mamma för att hon har lärt Milla saker som är helt onödiga är en annan femma och inget att göra åt, jag får helt enkelt bryta det mönstret. Vid 1-tiden inatt kom Milla och väckte mig, hon ville ha mat. Mamma var ju uppe minst 2 gånger om natten för att ge henne mat. Något som jag aldrig gör. Det dom får här hemma på kvällen får dom klara sig till på morgonen. Att bryta det mönstret på Milla vet jag inte hur jag ska göra men jag börjar väl med att ge henne en påse extra när jag själv ska lägga mig. Sen vid 3-tiden kom hon och var förtvivlad. Hon behövde verkligen gå på toa. Jag fick ge med mig, men jag följde inte henne till toan utan gick vidare in till bebisarna som låg och sov så gott. Och Milla gick på toa, efter det var det lugnt resten av natten. Så förutom avbrotten där jag vaknade av min värk i fötterna har jag sovit rätt så bra.

Bebisarna piper bara när jag tar upp dom för att dom ska vägas. Milla är där direkt och skäller på mig och så lägger hon sig med magen i vädret för att jag ska lägga dom hos henne. Och det gör jag med. Så snart jag har vägt lägger jag ner dom en efter en och sen fotar. Medan 2 äter så har jag en uppe. Trots att den piper ligger Milla kvar precis bredvid. Jag är verkligen supernöjd med bebisarnas vikter, speciellt med tanke på att Milla är en rätt så liten hona på 3 kg. Tror inte att dom är så stora och fina bara på grund av pappa Weezy utan det är nog trots allt rätt så bra stam bakom Milla, jag får tro på det. Dagens vikter är:
Miranda 190g +18g
Ophelia 186g +14g
Atlas 195g +16g
Tjockisarna ligger och sover gott




Miranda








Ophelia









Atlas





Myspys vid baren








Atlas får mammavård






2 kommentarer:

  1. På bilderna kan man tro att Miranda är den största. Så rund och go. Undrar hur Atlas blir. Vill ju ha en stor maffig hane... 😉

    SvaraRadera
  2. Hej. Jag tror att Atlas blir stor. Jösses vilka små hamstrar de har blivit.. Jag snor lite bilder. Är så glad att jag tingade katt redan innan Milla kom hit till Sverige.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck