Sidor

onsdag 15 juni 2016

Fascinerad

Jag är helt fascinerad över hur bebisarna utvecklas så mycket bara under ett dygn! Och lika fascinerad är jag över hur dom lyckas inom loppet av 24 timmar att bli så skitiga i ögonvrån. Dom är ju liksom bara i bolådan, mamman tvättar dom ju också. Och dom har börjat tvätta sig själva lite tafatt...hur gulligt som helst. Det är Atlas som är mest framåt, han är en liten vandrare, supernyfiken på allt omkring honom. Och helt orädd. Han spatserar runt som en stolt tupp med högt huvud. Tjejerna vandrar lite framåt dom också, eller njaaaaa, Miranda är en liten sengångare, ser hysteriskt kul ut när hon tar sina stapplande steg. Men framåt kommer hon och det är ju huvudsaken. Så snart dom hör min röst så vänder dom sig mot mig och börjar knorra.

Jag har fortsatt att ge dom tillägg och dom fortsätter med att rata det. Och det är där jag inte får ihop det. Dom ÄR ju hungriga, vill gärna dia men är bara en liten stund vid tutten och så försöker dom igen. Vid samma tutte. Och så blir dom irriterade för som sagt,  jag tror inte det finns så mycket som dom behöver. Och jag vet inte vad jag ska göra eller ge Milla som ökar mjölkproduktionen. Hon är heller inget matvrak och har aldrig varit. Mina andra honor har ju bara vräkt i sig maten när dom har haft ungar. Har ju haft bebisarna hos mig i soffan och dom har även varit på en filt nere på golvet. Både Lillan och Zira har hälsat, Zira tycker fortfarande att dom är äckliga medan Lillan har lagt sig hos dom och tvättat dom.

Lite bilder blir det idag igen....så ovanligt va!!??!! Tog dom imorse.


Upp i sängen för lite gos och vägning.




Gosa var det ja! Skönt att bli klappad på magen. Och jag brydde mig inte om att tvätta dom vid ögonen innan vägningen och deras frukost. Det är Ophelia som har mest gojs varje morgon.






Atlas brukar knappt ha något alls. Och han är den som tvättar sig själv mest.




Äntligen frukost!!







Millas stil. Ligger ofta så när hon ger dom di.





Älskar teckningarna på tjejernas huvud









Nytvättad och fin :)

















Kolla huvudet!! 




Nu ska Ophelia nana gott





-Kolla, jag klarar av att hålla upp huvudet!





-Fast det var jobbigt. Pjuuhhhh!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck