Sidor

fredag 13 augusti 2010

Trött

Ja, idag är jag trött-----jättetrött-------Och jag kommer att gå och  lägga mig alldeles strax. Natten som var blev det inte så mycket sova på grund av värken, men jag har ändå idag suttit vid symaskinen. Jag har även "lekt" då jag kom på att jag kunde göra en massa nya sömmar, så jag var ju bara tvungen att testa.
Jag vet inte varför, men jag antar att det har att göra med att bebisarna vill vara där jag är. För när jag sitter och syr så SKA dom leka vid mina fötter. James, och för den delen även Julian har börjat med att pipa och titta på mig samtidigt. Dom har kanske gjort det i bara 2-3 dagar, men idag kom jag på vad dom ville. Dom ville UPP till mig, jag skulle bära runt på dom en liten stund och gosa. Och så spinner dom så där härligt högt. Jag försökte lägga mig och vila under dagen, men det funkade inte. Idag var det första gången som dom kom upp i dubbelsängen, och jag hade bara inte hjärta att slänga ner dom utan vi lekte lite och gosade till dom somnade. Men då hade ju jag ingen lust att ligga längre:-)
Idag så har jag också beställt medel som ska vara bra för att tvätta bort missfärgningar.....tänkte försöka använda det på Jamie och se om det funkar. Det är så tråkigt att hon går runt och ser så skitig ut, fast det då är missfärgning efter salvan som jag använde. Så fort jag tvättar ögonen på henne blir hon röd runt om...alltså runt själva linjen av ögonlocken. Hoppas det inte alltid kommer att vara så.

Jag var bara tvungen att testa :-)


Detta är sömmarna som jag kan sy med min maskin. Inget märkvärdigt kanske, men jag är hur glad som helst för det :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck