Sidor

onsdag 4 augusti 2010

Fjodor & film

Fjodor växer och blir finare och finare. Jag är så stolt och mallig över honom, trots att han är ur gängorna....långa ben och kropp, huvudet kunde ha varit lite större. Men jag vet att allt det kommer när han har fått växa till sig. Men nog tycker jag att han är en vacker britt..........Jag har varit ute med honom i rastgården idag och fotat honom. Det blev en hel del nya bilder på snyggingen, och nu ska jag välja en av alla dessa bilder till en förstoring. Det kommer att bli svårt :-) Några bilder kommer på honom här, resten finns på hemsidan. Bara att välja någon bild hit var jättejobbigt.....tycker ju det blev många bra bilder på honom.
Bebisarna hade roligt igår kväll. Först ut kommer bilder på hur trött man kan vara efter att man har blivit fotograferad under dagen. Näääää, men dom såg så mysiga ut så jag var bara tvungen att fota dom......så söta tillsammans där dom ligger. Senare så var dom inne och lekte i vardagsrummet.....kameran fram fort som attan så jag fick med det på film :-) Sen under natten var jag tvungen att gå upp och ta bort lådan för dom skulle leka, och då var någon av dom under och drog fram och tillbaka över golvet i vardagsrummet. Först var jag bara ute och vände den rätt, men det tog inte många minuter förrän ljudet kom igen och jag såg att dom hade vänt på den :-)
Idag har jag också grejat här hemma igen. Har inte handlat och fryst in på länge nu. Först bara för att jag var tvungen att frosta av frysen, men efter att jag fick veta att jag ska flytta har jag inte fyllt på med något. Så idag har jag frostat av och städat ur frysen, för att sedan återigen få igång den. Inte för att jag har planer på att fylla den, för det finns ingen mening med det när jag ändå måste få slut på allt.....fyller på i den nya lägenheten istället när tiden är inne. Har också tömt lådor och skåp i vitrinhyllan i vardagsrummet och packat lite glas och annat. Kartongerna börjar samlas på nu :-) Och jag känner att det kliar i fingrarna....jag vill ta ner rastgården och börja bygga den nya. Men jag får hejda mig........katterna måste få tillgång att få komma ut. Inte för jag tror att dom kommer att protestera så där jättemycket för dom är glada bara dom får vara ute på altanen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck