Sidor

fredag 20 augusti 2010

Millas mage

Sedan i onsdags så har det bara på 2 dagar sagt "tjoff" och magen har vuxit till sig som bara den. Givetvis så var jag ju tvungen att ta en bild och visa......och givetvis så var jag tvungen att väga henne idag också, och idag väger hon 4382g och har på bara dessa 2 dagar alltså gått upp 101g :-) Här kan du se den fina rundningen som hon har :-)




Idag så har jag varit nästan duktig. Jag tog bort alla clematis och humlen från rastgården. Trodde att det skulle gå på ett kick men det gjorde det  INTE....det tog mig 3 timmar att få bort allt för det hade ju snott in sig riktigt i nätet. Men nu är det väck. Både dom vuxna katterna och bebisarna tyckte det var jättekul att springa i allt som hamnade i backen.....ungefär som ungar som hoppar i högar med löv :-) Efteråt när jag var klar hade jag inte en enda katt ute. Blev nästan lite orolig att kanske ytterdörren hade gått upp, men när jag kom in så låg alla och sov. Har också packat några fler kartonger, tagit bort tygblommorna på altanen och gardinerna där.....ser tomt ut kan jag lova. Men jag tycker inte det spelar någon roll att jag har tagit allt redan......det ska ju ändå väck det också. Sedan så har det varit en runda till Gislaved och köpa 3 sektioner staket som jag ska ha till den nya rastgården/uteplatsen. Passade så bra just nu då dom hade rea :-)




Så här såg det ut innan jag började ta bort allt


Och så här såg det då ut 3 timmar senare


Denna hamnade i mitt hår........snacka om att jag fick rysningar. Det var lite äckligt. Var bara tvungen att lägga upp den på ett blomblad och ta foto. Den kom inte till skada när jag viftade bort den. Någon som kan säga vad det är? För jag har ingen aning







Och så här ser staketet ut.....blir nog snyggt tror jag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck