Sidor

tisdag 10 augusti 2010

Tindras bebisar 9 veckor

Ofattbart....om 3 veckor är dom färdiga att flytta hemifrån. Det vill säga om dom hittar några hem. Och dom växer så det knakar, även om dom nu inte har gått upp lika mycket denna veckan som var som veckan tidigare. Och dom är så supersöta :-) Jag har fortfarande problem med Jamies ögon. Det har gett med sig mycket, men imorse så var jag ju där och pillade på henne och tvättade och då blev hon rödkantig igen. Jag kan inte få bort det gula än, även om det också syns mindre. Jag har inga planer på att ta henne till veterinären, för hon är ju liksom inte sjuk i den meningen....bara så känslig i sina ögon. Hoppas att det ger med sig inom kort.
Det är mycket spring i dom små liven. Alltid hittar dom på något hyss....vilket jag bara älskar att titta på. Idag när jag var och handlade så hittade jag kycklinghjärtan....det ska dom få imorgon eftermiddag efter att det har varit fryst i 1 dygn. Ska bli kul att se om dom äter det. Tidigare så var dom ju rätt så kräsna, men jag tycker att det har blivit bättre. Tigga kan dom iallafall....dt är dom duktiga på. Och varje gång dom får någon extra godbit så spinner dom jättehögt. Igår kväll när jag låg och tittade på tv:n så lät det konstigt från hallen. Faktiskt lät det som om någon av just bebisarna satte sig och kissade i lådan som dom leker med. Men nä.....dom diade......alla. Inte så länge för Tindra smet och jag tyckte nästan synd om henne för bebisarna inte gav henne ro.....var efter henne precis hela tiden och fast hon inte låg på golvet utan gick omkring så var bebisarna och diade.....gåendes :-)
Som vanligt har jag tagit en massa bilder. Och som vanligt finns dom på min hemsida :-) Alla bebisarna är lätta att fota, men inte Jamie.....hon vet inte vad sitta still är.
Vikterna idag är:
Julia 977g +85g
Jamie 946g +85g
Jane 993g +91g
James 1096g +120g
Julian 971g +86g

Julia


Jamie


Jane


James


Julian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck