Sidor

måndag 16 augusti 2010

Stolt och mallig

är jag :-) Igår så fick jag ett mail och det var en förfrågan på James Dean. Förfrågan kom från Iowa USA. Det hade varit superhäftigt att låta en av mina katter flytta dit, men jag känner mig inte mogen att ta det steget än. Tycker att det är alldeles för långt för en kattunge att åka....tänk om det dessutom blir förseningar och en massa annat krångel. Så jag har mailat och förklarat så gott jag kan att jag tyvärr inte säljer mina bebisar så långt borta....inte för tillfället iallafall.


Jag går här och grejar hela tiden. Jag vet att jag borde ta en dag där jag absolut inte gör det minsta lilla, men det funkar inte. Känner alltid att jag måste göra något, för om jag inte gör det så kommer stressen inom mig, och jag känner mig bara blaha-blaha. Så jag går här och packar. Har idag även sytt klart alla kattbäddar, både dom som jag ska ha med mig till Norge och dom som är beställda. Så nu känner jag mig lugn.....har hunnit med dom långt innan jag trodde dom skulle bli klara. En del av er vet ju att flytten inte blir förrän i slutet av september....och undrar kanske varför jag i hela friden redan har börjat packa. Hmmmm....En del av er vet ju också att det finns en hel del här. Fram till idag så har jag packat 38 banankartonger, och det är långt ifrån halvfärdigt. Dessutom så håller jag på att tvätta en massa...bland annat mattor och täcken.


Jag ska iväg till veterinären och vaccinera och allt det som hör till innan slutet av månaden. Om knappt 3 veckor så ska jag och Fjodor till Norge på utställning så det ska badas, trimmas, tränas......och burskynket ska vara framme OCH allting annat som ska med. Träningen med Fjodor består av att gå runt med honom så han vänjer sig vid det, och jag tycker att det går bra. När jag kommer hem från Norge så är det bara resten kvar att göra. Bygga altangolv vid den nya lägenheten, riva rastgården och samtidigt bygga upp den nya, plantera blommor, och ja, jag vet inte allt. Sen så får vi ju inte glömma.......Milla ska ha sina bebisar runt den 17 september.....Benny fyller år den 9:de och samma dag har vi bröllopsdag....18 år :-) Jaja....allting blir nog bra.
Här kommer en del av bäddarna, dom som jag inte har tagit kort på är redan sådana som jag har visat upp här på bloggen.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck