Sidor

onsdag 18 augusti 2010

Tindras bebisar 10 veckor

Dom växer, vissa av dom mer än andra. Pojkarna och Jane drar iväg med sin vikt, och nu tror jag inte att Julia och Jamie kommer ikapp dom, det skiljer lite för mycket. Fortfarande tittar jag därbak på Jane....ifall hon blir en han, men så är inte fallet. Hon blir nog helt enkelt en stor hona. Från att förra veckan vara skosabbotörer har dom nu gått till att jaga allt som går på 2 ben. Lite kul är det när dom följer en, men inte lika kul när dom lurpassar och kommer fram så där huxflux. Bits i tårna gör dom också, och strumporna får sig flera omgångar varje dag :-) Dom har också kommit på att det finns blommor i fönstren som dom kan leka med......det svajar ju så kul :-)


Det händer så mycket i deras liv just nu, och dom utvecklas varje dag....alltid något nytt dom lär sig. Jag har inte haft någon kull som har blivit så ompysslad av dom andra katterna som denna kullen. Ellen är väldigt förtjust i dom och ligger gärna och tvättar dom och sover med dom. Eva har återigen fått för sig att bebisarna är hennes och hon försöker locka på dom och även bära dom dit hon vill, vilket ju inte fungerar alls.....inte har dom lust till det bara för att hon vill. Suzie leker rövare med dom, och när den ena tröttnar på henne går hon vidare från bebis till bebis. Fjodor ligger också och sover hos dom emellanåt, och han tvättar dom också. Han har påbörjat leka med dom, men tycker nog att dom är för små för han slutar rätt snabbt :-)


Vikterna på bebisarna idag är
Julia 1075g  + 98g
Jamie 1041g + 95g
Jane 1127g + 134g
James 1218g + 122g
Julian 1091g + 120g


Jag kollade lite på Fjodor och Tindras vikter när dom var 10 veckor. Fjodor vägde 1410g och Tindra vägde 953g
 Och för skojs skull Ellen som vid 10 veckor vägde 580g. Helt otroligt alltså. Har tagit en massa bilder som finns på min hemsida.


Julia



Jane



James



Julian



Sätter in bilder på Jamie sist, och längst ner kan ni se Ellen i samma ålder





Ellen då. Vill återigen påpeka att jag tycker att Jamie har bättre ögonfärg...och då har Ellen superbra ögonfärg.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck