Sidor

tisdag 3 augusti 2010

Tindras bebisar 8 veckor

Och jag kan inte få nog av dom....så härliga att sitta och titta på, och så mysiga när del är kel på gång. Spinner högt, även när dom äter. Dom njuter för fullt med allt dom gör. För tillfället så har dom kommit in i sko-åldern......vilket ter sig som att alla skor ligger spridda överallt i hallen, och inga skosnören sitter där dom ska. Oavsett hur många gånger jag sätter skorna på skohyllan så är dom där och river. Och det måste vara åldern, för så har dom andra kullarna också gjort. Kul att spatsera på skohyllan, där man samtidigt lär sig att balansera :-)
Dom börjar bli lite egna individer nu. Dom känner inget behov i att ligga tillsammans, även om det händer. Jane gillar att ligga i soffan och sova, Julia lägger sig gärna i korgen, Jamie har hittat en plats i garderoben, och pojkarna.....ja dom är lite överallt. Nu har dom små kräken också lärt sig att tigga vid matbordet. Jag försöker verkligen att inte ge dom något, men huj vad svårt det är. OM inte jag ger dom så är Benny där och fjäskar :-) Och även om dom leker för fullt antingen ute i rastgården eller altanen så kommer dom så snart dom hör mig hålla på i köket.....deras hörsel är det inget fel på iallafall.
Jag har då fotat dom även idag. Men Jamie alltså.....Hon är hopplös, vägrar sitta still hur mycket jag än försöker. Skulle kunna tro att jag har gett henne energipiller...varje dag. Visserligen är även dom andra fulla med spring i tassarna, men dom sitter iallafall still när jag fotar (ibland iallafall) Några bilder kommer här och resten finns som vanligt på hemsidan. Vägning idag också, och nu börjar det synas lite skillnad. Jamie och Julian är "minst" i maten. James är den som äter mest och även den som slappar mest......det märks på vikten :-) Han är också den som har mest muskelmassa om man nu kan säga det om kattungar. Tindra har helt slut på mjölken, och det tycker jag är tidigt.
Vikterna idag är:
Julia 892g +150g
Jamie 861g +157g
Jane 902g +138g
James 976g +211g
Julian 885g +138g
Idag är det 3 veckor sedan Milla åkte till Pysen och parades. Jag har kollat efter tuttar men tycker att det är svårt att se......kanske för att detta är hennes 3:dje kull. MEN......jag tycker mig ändå se att dom är lite rosaröda och att dom har vuxit till sig lite, så jag tror att hon kan vara dräktig...men säker är jag inte än. När hon åkte till Pysen var hennes vikt 3938g och när hon kom hem så vägde hon 3751g. Idag väger hon 3913g så hon har gått upp 162g så det går åt rätt håll.
Idag så visar Eva tendenser att gå in i löp, hon ålar sig och är extra kelig....rumpan högt i vädret när man klappar henne där bak. Men det är första dagen i så fall och hon har inte kommit in i löpet riktigt än, får se när hon åker iväg till Pysen. Jag har vägt ALLA katterna idag.
Dino 5777g
Eva 3624g
Fjodor 4633g
Suzie 3336g
Ellen 2614g
Tindra 2898g
Tindra har gått ner sig i vikt rätt så mycket. Nu väger hon 262g mindre än innan parningen. Och då äter hon ändå massvis.
 
Julia 
 

Jamie 
 

Jane
 

James
 

Julian
 

Och så 2 extrabilder. När jag fotade James så kom Fjodor upp :-) Så här är far och son

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck