Sidor

tisdag 24 augusti 2010

Tindras bebisar 11 veckor

Och fortfarande är det bara Julia som är såld....och så Jamie då som jag behåller hemma. Vet inte vad detta beror på, brukar ju alltid ha bebisarna tingade tidigt. Men jag misstänker att det har att göra med att det har varit semester. Dessutom så har jag sett att det inte bara är jag som har kattungar kvar till salu i denna åldern....det finns många brittbebisar ute. Och sen är det ju så att jag har både dragit mig ur när det gäller kattungeköpare, dessutom så har jag sagt tack men nej tack till en hel del.....framför allt eventuella köpare som har försökt pruta.....eller frågat om att bli fodervärd. Har tagit kort på dom, och resten finns att se på hemsidan


Jaja....hur som helst.....dom är alltså redan 11 veckor. Och dom har blivit mer och mer egna individer, och fått egna personligheter. Julia är då en liten dam ända ut i tassarna. Hon leker och busar med dom andra men gillar väl kanske inte direkt att bli bösig i pälsen. Är inte rädd för något och mycket framåt. Tycker dock inte om att bäras vilket jag ändå tränar på henne då jag vet att hon ska på utställningar framöver.....den första redan i slutet av oktober. Hon äter vad som serveras men gillar väl bäst osten. När hon väl är uppe i famnen så gillar hon att man smeker henne från mittpartiet av ögonen och upp över pannan. Älskar att man pillar henne i öronen.


Jamie är yrvädret här, och minst. Har visst en viss förmåga att behålla dom minsta bebisarna själv :-) Denna lilla tös har så mycket spring i tassarna så jag har aldrig varit med på maken. Hon är överaktiv av och till, och lider med all säkerhet av adhd....gånger 3. Hon är bra på att äta och äter även hon allt som serveras men inte är det några större mängder. Hon gillar absolut inte att jag tar upp henne och går mot köket, då vet hon att det vankas tvättning av ögonen vilket hon verkligen hatar......och jag förstår henne. Men jag vill ju få bort allt det gula, och nu är det inte mycket kvar. Jamie gillar också att man smeker henne över pannan, och oftast somnar hon....men vaknar så fort jag slutar. Hennes ögon är underbara och färgen är suvären....bara älskar den.


Jane är den som är lite mer grabbig av sig av tjejerna. Ger sig gärna på och busar hårt med Suzie. Är inte rädd det minsta för något eller någon. Gillar att sitta uppe i famnen men inga långa stunder. Hon har helt enkelt inte tid, måste ju ner och busa :-) Hon bär gärna leksakerna i munnen och går iväg med dom. även Jane är otroligt social och vill vara med överallt. Hennes favorit är Eva och hon ligger ofta ihop med henne.....speciellt nu som Eva låter henne ligga och sutta på henne. Ögonfärgen på Jane går mer åt det gula hållet vilket är helt ok. Hon har stora fina ögon hon också, men är duktig på att kisa ute.


James. Ja, vad ska man säga om honom. Han är absolut charmören här, och charmar väl alla som kommer. Han är också den ende som jag har lyckats med att träna konster med.....han är väldigt lättlärd. Favoritställning för honom är att ligga på rygg med tassarna åt alla håll. Han gillar att bäras runt och kommer gärna och påminner om att han nu minsann vill upp i famnen.......och även då gillar han att ligga på rygg och kika på mig. Så klart är även han otroligt social, och han har en viss förmåga att alltid smyga sig in på skinnet på besökarna som kommer. Han är galen i mat och är alltid först vid fatet och sist därifrån. Måste passa noga varje gång jag öppnar kylen eller frysen så jag inte stänger in honom.


Och så Julian....blyger i familjen :-) Är en försiktig liten herre, men vet dock vad han vill. Han är alltid den som kommer och piper om maten är slut på faten.......Även han är matglad. Han vill gärna vara med i köket när jag lagar mat, och då vill han att jag plockar upp honom så han får se vad som händer. Gillar också att bäras runt på, men endast korta stunder. Han är väldigt mammig, men då Tindra inte visar mer intresse så söker sig även Julian till Eva för en stund vid mjölkbaren. Han behöver komma till en familj dr det verkligen finns mer katter, och där hans familj är mycket hemma. För även om han är försiktig av sig så gillar han liv och rörelse omkring sig.


Vikten på dom idag är
Julia 1160g  + 85g
Jamie 1144g + 103g
Jane 1237g + 110g
James 1402g + 184g
Julian 1207g + 116g


Julia



Jamie



Jane





James






Julian





Och så lite bilder på dom tillsammans










1 kommentar:

  1. Ja hade jag bott närmare hade jag gärna köpt en av dina osålda vackra kattungar :)

    Tycker dom är superfina alla tre! Ziva skulle säkert inte ha ngt emot en rasfrände här i huset :)

    Kram från Norr!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck