Sidor

tisdag 31 augusti 2010

Tindras bebisar 12 veckor

Och  normalt så skulle dom ju flytta, men inte denna gången :-) Tiden har gått så fort med dom, och jag känner att jag knappt hinner med.....som vanligt kanske jag ska tillägga. Idag har vi varit hos veterinären också, och gjort alla måsten. Resan dit och hem gick hur bra som helst, inte ett pip. Men dom gillade inte alls att få in chippet i nacken. Idag var det 3 (tre) kattungar som fick stickas om, och jag lovar att det var inte bara jobbigt för dom , utan även för mig....attans vad ont det gör. Alla fick ok-stämpel i rumpan :-) Fast det var hur jobbigt som helst för NATURLIGTVIS så hamnade jag i rummet där jag var med Dino i fredags, men jag bad att få byta fort som bara den....tårarna kom med en gång.....det var superjobbigt.....och nytt rum fick vi.


Först igår så fick jag preparatet som jag hade beställt för Jamies päls......det som ska ta bort det gula hon har under ögonen. Smetade på igår kväll, och tvättade av med ett annat medel imorse. Och visst blev det genast bättre. Men inte så bra så att jag slapp redigera bilderna. Kanske att är borta till nästa vecka, vi får se. Men alltså, denna tjejens ögon kan man drunkna i....dom är helt underbara....och vilken ögonfärg. Det enda är väl att hon är liten, minst av dom. Och under veckan som har gått så har Jamie inte heller gått upp mer än 32g. Jag får nog binda fast henne någonstans så att hon håller sig lugn.....alldeles för aktiv :-)
Dom andra bebisarna är också väldigt aktiva nu. Och nu så spinner dom så högt så snart jag tar upp dom i famnen. Det räcker med att jag tittar på dom. Jamie gillade inte att vara i buren hos vet, så jag tog ut henne medan vi väntade och hon låg på min arm och bara tittade runt och spann. Julia blev väl lite sotis då så jag fick ta ut henne också. 


Jag har som vanligt tagit en massa bilder på dom, några kommer här, och dom andra finns på min hemsida. Vikten på dom idag då är
Julia 1293g  + 133g
Jamie 1176g + 32g
Jane 1337g + 100g
James 1528g + 126g
Julian 1337g + 130g


Julia



Jamie




Jane





James





Julian


1 kommentar:

  1. Åhhhh så fina dina bebisar är! Tänk att dom är redan 12 veckor, tiden flyger iväg...
    James är fortfarande en favorit! Och Julia är verkligen urfin! Det är dom allihopa!
    Kramis

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck