Sidor

söndag 25 april 2010

Utställning dag 2

Idag gick det inte lika bra som igår. Vi hade en belgisk domare som inte alls gillade britter. Det var ingen som kom undan hennes....enligt mig....dåliga bedömningar. Man kunde nästan tro att hon dömde fel ras. MEN....Ami blev även idag nominerad, och likaså lille Igor. Alla mina katter fick sina cert.....idag alltså även Ellen. MEN INTE EVA. Eva som är en av mina bästa katter fick idag inget cert då domaren tyckte så här:
För korta ben, för stora ögon, för rund i ansiktet, öronen för brett isär, med mera med mera. Usch vad arg jag var. Dessutom så säger hon till mig att jag ska tänka på det i min uppfödning. Att jag ska "göra allt" för att få fram britter med låååååånga ben. Hallå eller!!!!!! Hon tog till och med fram en bok som hon började bläddra i för att visa mig. Kan ju tala om att hon INTE fick fram den sidan. Tänkte inom mig
"What ever, som om jag skulle bry mig om vad du säger. IDIOT"
Verkar som om jag vet mer om rasen än hon. Hmmmmmmm. Även här återkommer jag med alla resultaten när jag vet mer exakt.
Efter att jag hade visat alla mina katter idag så hade jag lite mer tid till annat. Bland annat så var jag hos fotografen med ALLA mina katter. Attans vad svårt det var att välja bilder sen, dom blev så BRA. Alla medlemmarna i Hallandskatten som fotade sina katter fick 5 bilder gratis, bilder som kommer att användas på klubbens hemsida och medlemstidning. Bilder som man behåller utöver dessa 5 betalar man bara 40 spänn för. Längtar efter att få bilderna sen. Kul, kul, kul........ När utställningen var klar åkte vi direkt hem. Vi hade packat med allting på morgonen. Och bilen var full hem. Herregud.......Kan fortfarande inte fatta att vi fick med allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck