Sidor

tisdag 27 april 2010

Tindra & Suzie

Jag vet inte vad som har flugit in i dom idag. Att Suzie vill att jag i stort sett ska bära runt på henne hela dagen förvånar mig inte så mycket.....Hon påminner mig ofta om att hon vill upp i min famn. Men Tindra. Tindra har ju liksom inte varit så mycket för att jag ska ta upp henne, och absolut inte bära runt på henne. Men så har det alltså varit idag. Ena stunden har jag gått runt med Suzie i famnen som en liten bebis....hon spinner och trampar mot mig med tassarna.......Och i nästa stund har det varit Tindra. Och Tindra har hoppat upp till mig ofta idag......eller bara varit kring mina ben.......det vill säga om jag inte har haft henne uppe i famnen.
 
Och det är ju tur att jag inte har orkat med att göra så mycket mer idag än att just gosa med mina katter. Det tar ju ett tag att återhämta sig efter en hel helg på utställning. Dessutom så har jag även kommande helg bokad. På lördag ska jag.....hör och häpna.....gå på hundutställning.....Jag som är rädd för hundar. Men en annan uppfödarkompis av britter ska ställa sin hund på lördag och då det är här i Smålandsstenar så ska jag åka ner och kika. Och på söndag så ska jag åka på möte till Tvååker igen. Och helgen därpå är det kattutställning igen i Gislaved. Jag ska vara där hela dagen, meningen är att jag ska ta "hand om" Freddie, men Diana kommer också med så jag blir nog mera med som ett stöd :) Det känns att våren kommer med alla utställning som igen har fått fart.
 
Jag VILL så gärna på utställningen i Uppsala med Fjodor i slutet av maj. Skulle vara så skönt om han fick bli champion innan helgen i Båstad för då hade han kunnat ta sitt tyska cert till internationell. Ska se och höra med min klubb om det finns någon här i trakten som har för avsikt att åka.....kanske man kan få åka med, för jag klarar inte en resa så långt ensam :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck