Sidor

måndag 26 april 2010

Tindra 3 veckor och dräktig

Men innan jag fortsätter med dagens rubrik så vill jag först tacka Lena som vi bodde hos för mycket god mat, och supertrevligt sällskap. Och för att hon ordnade så att vi fick någonstans att bo och slippa pendla dessa dagar. Guld värt. TACK Lena........Love You!!!!!
Och tack till Kety och Lotta för sällskapet i bilen, och alla underbara kattungeköpare på utställningen. Jag blir så glad att ni ville ställa ut, och jag är ...återigen...en mycket stolt uppfödare. Och så till dagens rubrik.....
Tindra har nu alltså gått 3 veckor, och igår kväll kunde jag se dom rosa tuttarna på henne. MEN.....jag är ändå inte riktigt 100 säker på att det är så. Hur som helst så väger Tindra idag 3120g och har inte gått upp mer än 8g under veckan. Allt som allt har hon gått NER 15g Hon har inte spytt eller något sådant, men hon äter så dåligt....och det har hon inte gjort tidigare. Och som sagt.....Jag är inte riktigt 100 på att det är bebisar i magen än, även om jag ser rosa tuttar.
Vägde också Fjodor idag för att kolla lite. Vägde honom innan utställningen och då visade ju vågen 4267g och idag visade den 4173g, så han har gått ner med 94g. Och det har nog alla dom andra gjort också....gått ner alltså. Dom äter ju ingenting under själva dagen på utställningarna......tror att det bara var Suzie så tog lite torrisar.
Det har ju varit en intensiv helg. Vill berätta att jag har uppdaterat helgen här på bloggen i efterhand, annars så hade det varit för mycket på denna dagen. Många bilder blev tagna i lördags, och några av dom finns under lördagens dag här på bloggen. På hemsidan kan du se resten av bilderna.Tog dock inte fram kameran igår söndag.....Jag orkade helt enkelt inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck