Sidor

fredag 9 april 2010

Suzie

När hon leker så kan hon rätt som det är stanna upp i leken....antingen för att tvätta sig, eller för att gå och ta någon bit mat....för att sen återvända till lekandet. Jag trodde att jag hade krattat upp mer eller mindre alla löven, men se det gjorde jag inte. Jag hade inte tömt stuprännan och där har hon varit....och hämtat löv. Så nu har jag löv överallt igen. Ska be Benny dammsuga imorgon.
 
För jag hinner inte göra något sådant själv :-) Inatt vid 3-tiden blir jag nämligen upphämtad av Mariané, och så åker vi vidare till Malmö och utställningen. Mariané ringde tidigare för att fråga om jag skulle med......med tanke på min tandvärk, och så har jag ju varit illamående under veckan på grund av penicillinet och är det fortfarande. Men med på utställningen ska jag allt. Har ju sett fram emot den hur länge som helst....minst 2 månader. Ska bli så roligt att följa Freddie och Kompiz, och givetvis få se alla andra fina britter...och dom andra fina kattraserna med för den delen. Häxan ringde också för en stund sedan för att kolla med mig om jag kommer. Hon ställer ju bara på söndagen, men kommer förbi en sväng imorgon så vi kan träffas.....Hon bor ju i Malmö. Ser fram emot imorgon som bara den :-)
 
Igår så ringde jag och pratade med Lena, så nu är boende klart när det gäller min egna utställning om 2 veckor. Och idag så ringde jag och bokade boende för mig och Kety i Båstad när vi ska på utställningen första helgen i juli. Ser så fram emot allt detta också.

Jag hann att ta en bild på Suzie när hon tvättade sig itt i leken :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck