Sidor

tisdag 11 juni 2013

Tindra 3 veckor

Och äntligen...ÄNTLIGEN...har hon börjat gå upp i vikt. Hon har ju i stort sett bara gått ner sedan första löpet för 10 veckor sedan. Och så har det ju varit även dessa veckor sen hon och Casper fick ihop det. Idag väger hon 3838g och har under veckan gått upp med 46g. Och jag tycker mig se rosa tuttar. Och jag tror nog att hon är dräktig...Jag kan ha fel men jag tror det iallafall. Hon har nu bara  142g att gå upp om hon ska komma till vikten som hon hade för 10 veckor sedan då hon vägde 3980g Men sen så får vi inte heller glömma att det är varmt ute och att det är den tiden som dom inte äter som dom brukar....Vare sig Tindra eller någon av dom andra.

Nu har jag ju inte bloggat sedan i lördags när Jamie fyllde 3 år. Jag har varit på möte/konferans med WCF...alltså det årliga mötet för alla våra klubbar inom WCF. Måste erkänna att det var tråkigt att sitta där, får ju ont precis överallt. Men det var intressant och lärorikt och det var ju orsaken till att man är där och får lite koll på saker och ting. Att man sen kom hem och hamnade i matkoma är inte så konstigt...tycker att vi åt väldigt mycket och väldigt gott. Och det var här som jag tog beslutet att jag kommer att ställa i Båstad iallafall. Så jag har "jobbat" med att dra med mig fler utställare och katter. Har väl gått rätt så bra men fler behövs.

Förutom detta med katter så har jag gjort /designat ännu en blogg, den blev klar idag men då ägaren till bloggen inte har sett den än så får även ni andra vänta. Tror nu att jag ska öppna en flik till bloggarna som jag har gjort och erbjuda mina tjänster om dom där.

Blivande föräldrar (tror jag)

Tindra







Casper





1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck