Sidor

måndag 24 juni 2013

Casper är gräsänkling

Nu har alltså Zowey som varit på besök hos Casper åkt hem. Och jag tror att Casper njuter av att vara gräsänkling...iallafall för tillfället. Bara han får vila...det är jobbigt att vara avelshane. För om allting vill sig väl så kommer kanske en annan liten sötnos hit, nämligen Ricki Lake :)

När Kety hämtade Zowey så undrade hon vart jag hade gjort av hennes katt. Hon hade visst aldrig varit så översocial och gosig. Jag menade på att hon...Zowey alltså....bara hade fått smak av livets goda sida ;)  Det har inte varit det minsta jobbigt att ha henne här, hon är en riktigt skön kizze. Och då hon är långhår så ville jag ju inte lämna henne härifrån med en massa tovor efter att Casper hade varit på henne så jag har ju borstat och grejat med henne och det gillade hon.

Casper i sin tur har visat sig vara en riktig gentleman som har koll på sin dam. Och för varje parning som han har haft nu så har han blivit mer social, inte bara mot mig utan även om det kommer någon. Även om han är lite avvaktande i början. Idag när jag borstade och tvättade honom så njöt han för fullt och spann HÖGT.



Casper är idag en trött hjälte










2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck