Sidor

lördag 1 juni 2013

Jamie 1 vecka

Då har det gått även 1 vecka för Jamie. Och jag måste erkänna att jag är lite förvillad. Vägde henne flera gånger nu i morse för jag trodde att jag såg fel på vågen eller att den kanske stod på något så att det visade fel. Innan parningen vägde hon 3683g och när parningarna tog slut vägde hon 3701g...det var i måndags. Idag väger hon 3587g...hon har alltså gått ner sedan i måndags med 114g.
Visserligen så ser jag att hon inte är så bra på att äta dom senaste dagarna och det är ju dessa dagar det har varit så varmt och kvavt ute. Men hon har ju ätit. Första gången gick hon ner med knappa 90g och förra gången vet jag inte för jag visste ju inte att hon var parad och dräktig så jag höll inte koll på hennes vikt. Jaja....uppdaterat om henne iallafall sen får vi se.

Idag blir det en lite längre resa för mig och Benny. Vi ska åka och hälsa på Elisabeth & Roy och med andra ord också deras katter. Det är ju dom som har Ricki och Trond från mig. Det har varit prat om det länge nu att åka dit en dag men tidigare så var ju inte vädret ok för min del med snö och sedan i mars så har ju bilen krånglat. Men nu är den alltså fixad så det blir en tur till Mariestad. Barnvakten är ordnad...Med andra ord ska mamma vara här hemma hela dagen. Ser framemot dagens tripp :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck