Sidor

torsdag 6 juni 2013

Casper 11 månader

Och det var ju inte så längesedan jag skrev att han var 10 månader....känns som bara för någon dag sen. Visst går dagarna OCH månaderna fort?

Casper som då är 11 månader idag tar livet med en klackspark. Ena stunden myser han med tjejerna för att i nästa stund busa runt med dom. Ända sedan första parningen med Tindra för 2 veckor sedan så har han blivit mer kelig och framåt...varför vet jag inte. Och han som för inte så längesedan bara åt torrfoder äter idag även blötmat igen. Även blötmaten började han med vid parningen. Han har (peppar, peppar) inte börjat strila än. Han visar fortfarande tendenser till det då han går runt och stryker på allt men han har skött sig bra fram till idag iallafall. Dom gångerna som han strilar så gör han det i toalådan.  När han började bli "hanig" och kom med sina djupa jamningar så tog jag ju in honom till hans toa för att han skulle kissa där. Jag gör inte det längre...Nu går han dit själv. Och när jag hör honom komma med dom jamningarna om att livet är så jobbigt för honom så säger jag bara till honom -Gå in och kissa med dig så mår du bättre.
Och som att han förstår precis vad jag säger och menar så går han raka spåret till sin toa och kissar.

Han är urväxt så det smäller om det. Jag själv tycker att han är väldigt smal för tillfället. Han har långa ben och stora öron. Det enda som har tillkommit på honom den sista tiden är kindpåsarna...tycker mig se dom :)
Idag väger han 4762g och har under månaden ökat med 105g. Att vara med på bild ville han inte alls idag, så det blev det som blev...och en film då.

Inget undantag idag...precis som vanligt så kollar jag lite när Fjodor var 11 månader och när Kurt var 11 månader :) Klicka på deras namn så kommer du till inläggen
















1 kommentar:

  1. fan matte vad du är jobbig... Å Lotta, även som urväxt är han så fin

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck