Sidor

tisdag 18 juni 2013

3 burskynken klara

Och jag hade faktiskt glömt (förträngt) var för jag inte syr så många nu för tiden. Det är helt enkelt för jobbigt för mig. Både rygg nacke och axlar känns som att dom ska gå av idag. Men men.....det går över.
I våran klubb Hallandskatten har vi burskynken som vi lånar ut till förstagångsutställarna...dom som kanske bara vill pröva på. En av dom är Christin som har Olivia och Audrey från mig...och nu även en liten kille vid namn Atlas. Hon ska ställa alla tre. Från början tänkte jag att hon och jag kunde dela på mina skynken...men så fick hon liksom en katt mer :) Så då bestämde jag att jag skulle sy nytt till henne som hon kunde få låna och som jag sen kommer att sälja. Är inte hon intresserad så får jag nog sålt dom ändå.

Egentligen skulle jag inte visa dom här...det gör sig inte rättvist. Jag har en alldeles för stor bur (hundbur) som jag riggade på. Och färgerna blev inte heller så bra när jag tog kort. Det ser mycket bättre ut i verkligheten. Färgen går i lila (som jag vet Christin tycker om) Tänkte att Atlas kunde sitta i mitten i Båstad och får då det som är lilarutigt. Tjejerna får vara vid sidorna och dom får dom storblommiga....så går allt liksom ihop. Som sagt, svårt att visa här.


Bildens om jag tog igår visar färgerna bättre




Denna ska alltså vara i mitten






Och det finns 2 av dessa som ska vara på sidorna av Atlas bur




Satte ihop bilderna :)




3 kommentarer:

  1. Jättevackra !!! Kram Alan och Lena

    SvaraRadera
  2. men ååå Lotta så snyggt

    SvaraRadera
  3. Hmmm jag har nu införskaffat tyg till nya skynken....kanske du känner dig manad, det ska räcka till 4 enkel och en dubbel ;)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck