Sidor

tisdag 4 juni 2013

Téa 8 månader

Och iiiiii.....nu börjar hon ju bli riktigt stor....ingen liten bebis längre. Hon får gärna växa, vara rund och goe...men kan hon ändå få vara bebis???? Nä, jag vet....man kan inte få allt :)
Téa har ett helt underbart temperament, väldigt social och nyfiken. Efter gårdagens blogg såg ni kanske att hon inte heller är rädd för vatten :) Dock tycker hon fortfarande att det är jobbigt att jag tar upp henne...hon gillar inte att bäras runt. Hon protesterar lite men accepterar det. När det gäller kloklippning, tandborsting och allt annat som har med "kattvård" att göra hakar hon på utan några som helst problem.

Hennes spottar visar sig mer och mer nu. Pälsen och så tjock att den av och till ser ut att skiva sig. Hon har så smått börjat växa ur sig nu, hennes tassar är lite långa. Men öronen är fortfarande små och nätta. Fast hon drar ju upp dom när jag fotar och lockar med vippan.

Hon är väldigt kelig med dom andra katterna...Hon älskar Jamie och är hos henne väldigt ofta för lite "mammavård" I det läget kan jag känna skuld att inte hennes egna mamma Olivia bor kvar här hemma. Hon är också väldigt glad i Casper även om hon emellanåt tycker att han är jobbig då han vill nafsa henne i nacken. Och hennes bästis är så klart Lillan. Dom 2 är som gjorda för varandra.

Hennes vikt idag är 2807g och under månaden har hon ökat med 106g. Tror inte hon spräcker 3-kilosgränsen heller till nästa månad. När mamma Olivia var 8 månader så vägde hon 3202g. Vikten som Téa har nu hade Olivia när hon var 6 månader.
Och nej....vikterna spelar inte så stor roll...Det är ju bara jag som tycker att det är så roligt att kolla och jämföra.

































2 kommentarer:

  1. Hon är så snygg och ögonen kan man fortfarande dö för ;) Skivar sig gör Tronds päls också för den är så tjock.. VIlken tur vi har med våra katter

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck