Sidor

fredag 7 juni 2013

Min lilla oas

Attans alltså vad jag gillar att hålla på med blommor och jord. Så rogivande och så roligt. Framför allt är det ju hur kul som helst att kunna se resultatet. Nu är nästan allting klart, det som fattas är fontänen men den kommer väl i slutet av nästa vecka kan jag tänka mig. Blommorna som finns på bilden är bara sommarblommor och till hösten ska jag plantera dit perenner. Marktäckande perenner som jag för allt i välden inte kan komma på vad dom heter nu finns här redan. miss i planeringen var dom tre tegelstenarna som ligger ner. Kunde inte gräva ner som dom andra för under finns en STOR sten som jag inte kan orkar flytta för att den sitter och är tung. Men det spelar ingen roll. Just det....stenar runt vattnet ska dit också. För den som har missat inlägget om detta projektet hur det såg ut när jag började kan kolla HÄR

När jag var borta hos grannen igår så hade hon också massor av akleja. Men ingen sådan som jag. Hon hade bara enkelblommande...mina är dubbel. Och hos henne fanns färgerna rosa och beige och någon färg till. Så till hösten ska vi byta frön :)








Filmade faktiskt rabatten också. Mycket mycket är kvar att komma i blom. Filmen har jag tagit för egen del så jag har lite koll om vad som finns här. 






Mina aklejor har massor av blommor

1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck