Sidor

måndag 17 juni 2013

Lillan 8 månader

8 månader idag och ja....hon växer så det knakar...fortfarande. Jag bara väntar på att även hon ska matvägra lite, men som det är nu är hon fortfarande ett matvrak. Hon äter precis allting och det är förenat med livsfara om någon av dom andra katterna skulle försöka ta det som hon tycker är extra gott. När vi sitter och äter middag är det bara hon som sitter nedanför bordet och tittar på oss med stora tindrande ögon (var är kameran då) Och hon sitter där tills hon får äta av det vi äter.

Jag har hela tiden sagt att hon är väldigt lik sin pappa Kurt...och det är hon. Men hon har faktiskt en hel del drag från mamma Jamie också. Vad jag önskar med Lillan är att hon såg mer feminin ut. För som det är nu ser hon ut precis som Kurt...nästan lite sur...fast det är hon inte. Hon är urväxt, ett litet huvud med en stor kropp. Jisses, hur ska det gå på utställningen? Och öronen har dragit iväg en del nu. Men om ni tittar på bilderna som jag sätter ut idag på hennes mamma och pappa så har dom också dumboöron vid denna åldern. Och bägge har små nätta nu, även om Jamies börjar växa till sig lite nu igen. Jag tror fortfarande på att Lillan kommer att bli grymt snygg när hon får växa till sig lite.

Idag väger hon 3155g och har under månaden gått upp med 290g. Pappa Kurt vägde 4450g och mamma Jamie vägde 2946g. Jag bad Kurts nya matte skicka mig lite bilder på Kurt som jag ville sätta ut idag, men fick tyvärr bara en skitbild (sorry) Man ser mest rumpan på honom och det var bara denna bilden :( Men men............. Jag ska inte säga så mycket. För att ta bilder på Lillan visar sig vara en hel vetenskap nu förtiden....hon vill helt enkelt inte.

























Pappa Kurt 8 månader och bilden längst ner är nytagen








Mamma Jamie 8 månader






1 kommentar:

  1. Visst har hon drag av Jamiie men nog är detta en, förvuxen, miniKurt.. Hon kommer att bli ännu snyggare när hon är stor. Se mer femenin ut??? Hmm Tuttan hälsar att det behöver man itne alls det!!!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck