Sidor

lördag 15 juni 2013

Jamie 3 veckor

3 veckor sedan parningen och 3 långa veckor med väntan på om det finns hallontuttar idag. Fast jag får vänta med att se dom med tanke på att det fortfarande ser ut som när mina 3 bjässar har diat på henne....även om dom nu inte har gjort det på cirka 2 veckor. Casper har väl försökt men hon har bara jagat bort honom. Så...jag vet inte om hon är dräktig men jag tror det.
Denna veckan har hon varit rätt så konstig, lite apatisk. Matvrak som hon är så har hon inte fått i sig många tuggor och det som har intresserat henne mest att äta är...gräs.... Så varje gång jag har varit ute sitter hon på skänken och väntar på mig...har jag inget gräs med mig till henne skäller hon på mig. Hon har dessutom denna veckan snott sig runt mina ben hela tiden....och det kommer jag faktiskt ihåg att hon gjorde vid sina tidigare dräktigheter också. Fast jag vet inte varför Denna veckan väger hon 3593g och har gått ner med 51g. Känns väl inte helt ok men jag vet att hon tar igen det snart.

Har även vägt dom andra 3 som jag har och när det gäller Casper vill jag bara gråta...denna veckan har han gått ner med 132g. Ingen biffig britthane här inte. Han väger idag 4630g. Téa väger 2824g och har gått upp under veckan med 17 ynkliga gram. Lillan då. Ja, hon har väl ätit både för alla katterna som har gått ner och för mig och Benny. Men hennes vikt får ni vänta med tills om 2 dagar när hon är 8 månader (taskigt va!!) Fast jag kan ju berätta att hon väger mer än vad Jamie gjorde när Jamie var 1 år...och då var ändå Jamie dräktig :)

Har försökt ta bilder på henne men hon är totalt hopplös...vill inte alls vara med. Fick locka henne med lite vitamintabletter för att hon alls skulle stanna på bordet.







1 kommentar:

  1. Men då är väl inte Casper sååå liten? Totsi ligger ju på 4300-4400 någonstans

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck