Sidor

torsdag 19 december 2013

Téas bebisar 6 veckor

Ni bara måste hålla med om att det går fort. För mig går det alldeles förfärligt fort men så har jag ju 10 bebisar att ta hand om.
Efter morgonens rutiner var det dax att ta tag i nya rutiner som nu kommer att ske 1 gång i veckan...kloklippning. Gick faktiskt rätt så bra förutom att jag själv blev genomsvettig av att försöka få det precis. För även om det gick bra så är dom ju lite rörliga och det gäller att inte komma åt pulpan. Så 180 klor blev klippta. Den som mest ogillade det var David/Mållgan. Han trodde nog att jag skulle knipsa av honom hela tassarna. Den som njöt var Emily för hon låg och tittade med stora ögon och spann. Elizabeth/Lisa & Dionne är kittliga på baktassarna.

Ehummm...just det...Téas bebisar är 6 veckor idag. Viktökningen denna veckan ska jag väl inte klaga på för dom går ju upp. Men Lisa och Elvis är väldigt aktiva och springer mycket fram och tillbaka. Och det gör dom i och för sig alla. Dom har kommit på att det låter väldigt mycket om dom nu när dom springer. Tur man inte har en granne under sig :) Att dom inte har ökat mer är för mig en gåta med tanke på hur mycket dom äter...tycker dom är i maten hela tiden.
Jag som INTE har en enda leksak till dom var ju TVUNGEN  att köpa något till dom. Hittade en sådan där s-format klös. Och en bädd som man kan fälla upp så det blir ett hus. Och så en aktiveringsleksak. Igår kom även prasseltunneln fram och det gillades av dom alla. Och det visade sig att Elsa var den som var tuffast med att utforska vad det var som prasslade. Dionne sprang och gömde sig en stund.
Vikterna idag och veckans viktökning är
Emily 608g +119g
Elsa 541g +104g
Lisa 555g +93g
Elvis 625g +97g

Har tagit bilder men inte hunnit uppdatera hemsidan, tar det i morgon bitti. Men här kommer ett par bilder på var och en av dom

Emily 





Elsa 





Lisa





Elvis 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck