Sidor

torsdag 12 december 2013

Téas bebisar 5 veckor

Då har det redan gått 5 veckor sedan dom föddes. Allt som har med deras utveckling går hur bra som helst. Dom är till och med lite tidigare än Lillans bebisar. Men så ser dom ju upp till dom och gör allt som dom gör. Dom springer springer runt här överallt...klättrar upp i soffan...klättrar upp i klösen i hallen. Alla äter nu superbra och alla älskar rått kött. Till och med att dom vuxna blir morrade åt och till och med att små tassar slår ut mot dom vuxna....rör inte mitt kött. Dom har inte samma behov av att ligga och sova i samma hög. Så vill jag räkna in alla så får jag gå och leta. Här finns massor av ställen som dom kan vara på och gömma sig i/under/över. Att räkna in alla 10 bebisarna brukar gå så där bra. Hittar ibland bara 9 och får räkna om och leta. Men att hitta 11....det ni....när det bara finns 10!!! Men det är ju så. Dom springer efter mig alla och dom har börjat klättra uppför mina ben.
På morgonen när det serveras frukost....jisses vad dom sjunger alla. Dom tycker jag är alldeles för slö med serveringen. Och jag kan lova att det inte går fortare när jag behöver sicksacka mig fram för att inte trampa på dom. Det känns rätt så skönt att alla äter i köket nu. Dom lär sig som sagt fort.

Kan också berätta att alla är otroligt sociala och vill vara med. Emily gör redan som dom vuxna, kommer till mig och börjar stryka sig mot mig. Och så säger hon högt och tydligt att hon vill upp i famnen...och där ligger hon och jag får hur mycket bebisgos som helst. Dom andra gör det också men det är mest Emily.

Tog ju lite bilder på dom igår så idag kan jag uppdatera tidigt :) Fler bilder finns på min hemsida Och igår satte jag ju ut filmer på dom här på bloggen ifall nu någon missade det. Dagens vikter och veckans viktuppgång är:
Emily 489g +99g
Elsa 437g +90g
Elizabeth 462g +97g
Elvis 528g +106g
ps...hanarna brukar väga mer än honorna så det är inget att oroa sig för. Alla har ökat superbra och jag är mer än nöjd.


Emily




Elsa




Elizabeth




Elvis




1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck