Sidor

måndag 2 december 2013

Snöplog

Ni vet snöplogar, dom breda...dom drar fram över vägen och får med sig all snö, ja alltså allt som oftast iallafall. Och med det vill jag ha sagt att det är Diana i ett nötskal. Jisses...hon plöjer från det ena fatet till det andra, tills hon har gått igenom alla 4:a för att sen gå tillbaka. Dom får äta sig mätta och om ni kommer ihåg för 1 vecka sedan så var jag orolig som sjutton för att dom inte ville äta. Idag är jag rädd att dom spricker för att dom äter för mycket. Dom till och med skriker efter mat när jag kommer in i rummet med faten...känner väl lukten antar jag. Även Téas bebisar äter mer och mer för varje dag. Men där matar jag fortfarande. Har alltså blötmaten framför dig i min hand. Emily och Elvis har gått så långt idag så dom har ätit ur fatet själva. Elsa spottar fortfarande ut allt hon får.
Och Daniel.....åååååå vad fin han börjar bli nu när han har blivit lite rundare i ansiktet. Fick ingen bild på Diana när hon ligger och äter, kom på det för sent. Dessutom så har jag fullt upp precis när dom äter för att ha koll på dom. Men jag har tagit lite bilder idag och det är på dom bebisarna som fortfarande söker nya hem. Lite bilder på Diana i mer vaket tillstånd är kanske inte fel :) Och det är alltså Diana, Daniel och Doris som fortfarande vill hitta egna hem att få gos i. Alal 3 otroligt sociala. Klättrar gärna på mig, och vill vara med. Ingen av dom säger ett pip vare sig jag lyfter på dom eller badar dom. Kan i stort sett göra vad jag vill med dom. Och pussar jag dom på magen så får jag en blöt puss tillbaka.

MEN...dessa tre sötnosar får var sin sida idag med bilder. Kan inte sätta ut alla i ett inlägg, blir för mycket. Så i detta inlägget kommer bild på Dionne som stannar hemma hos mig. Måste ju visa upp henne också...hon är alltså syster till Diana, Daniel och Doris. Och på Elvis som ska charma.

Dionne












Elvis



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck