Sidor

torsdag 5 december 2013

Téas bebisar 4 veckor

Veckan som har gått har hänt mycket med dom. Elsa som inte ens ville äta när jag matade henne utan bara spottade ut maten...hon började äta direkt ur fatet för 2 dagar sedan. Och det gjorde Emily och Elvis också. Fast jag låg steget före denna gången, hade köpt dyr mat som luktar riktigt frestande till och med för mig och då kunde dom bara inte låta bli :)
Elizabeth nöjer sig fortfarande med att äta ur handen på mig. Men i övrigt så ligger hon mest och sover medan det är mer fart i hennes syskon. Det busas väldigt mycket nu. Dom leker med varandra men har även börjat leka lite för sig själva med leksaker. OCH....även dom går på toan. Och på toan går dom alla nu även om det ibland händer att dom börjar krafsa i ett hörn för att dom måste på toa fort och liksom inte hinner i leken. Men jag hör ju det och tar dom till toan direkt. Bytte ju ut pelletsen för den ville dom bara inte gå i utan kissade gärna vid istället. Så jag är tillbaka på den sanden jag alltid har till bebisar i början. Satt med Daniel i kanske 10 minuter och kollade honom med sanden. Han tog och riktigt grävde ner huvudet för att få en rejäl skopa i munnen och jag fick då ta ut det. Till slut så tröttnade han på mig, satte sig och kissade och sprang sedan iväg. Så nu funkar det. INGEN äter sand, alltså inte ens Téas.

Fram till dagens datum så har nu alla badat från halva magen och bakåt. Att sitta och kissa är väl en sak men att bajsa och samtidigt liksom sitta på huk och koncentrera sig funkar inte alltid. Vilket resulterar i att dom sätter sig på det till slut. Eller under natten att dom har lyckats trampa på något i lådan och dragit med sig det ut med tassarna. (Téas bebisar alltså) Men nu så har jag inte behövt bada dom heller i 2 dagar. Fast nu är väl "lugnet slut. Från att Lillan hela tiden har burit in dom under sängen har hon idag burit ut alla till vardagsrummet. Detta trots att dom väger en hel del nu och protesterar högt. Dom har en egen vilja över var dom vill vara och leka. Téa kan ju ligga här i "bebisrummet" och locka på sina som kommer, dom till och med springer om än vingligt. men så kommer ju Lillan och tycker att dom ska vara i det stora rummet. Om 1 vecka är det nog full race här. Téas är ju bara 5 dagar yngre, dom 5 dagarna gör mycket med utvecklingen. Men dom gör ju allt som Lillans gör för dom härmas för fullt. Jag har inte hunnit uppdatera hemsidan än med alla bilderna men det kommer inom 1 timme. Alla Téas bebisar är ju tingade och alla deras nya familjer har redan sett alla bilderna då jag snabbt laddade upp dom tidigare idag på FB. Har även försökt filma Téa bebisar idag. Jag kommer att ladda upp ett blogginlägg till efter detta med lite bonusbilder som jag har tagit i några dagar nu

Veckans vikter och viktuppgång är
Emily 390g +74g
Elsa 347g +63g
Elizabeth 365g +64g
Elvis 422g +99g

Emily




Elsa




Elizabeth




Elvis







1 kommentar:

  1. Å vad söt Elvis är med sina prickar å så lilldivan Emily... Pussgodingar... Vill se fler...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck