Sidor

tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År

Jaha folks....då var vi inne på årets sista dag. Och vilket år det har varit...på både gott och ont. Det har varit några tunga farväl av både släkt och vänner. Och så 2 av mina bebisar, Vincent och Fjodor. Ögonen blir blanka bara jag nu tänker på all skit som har varit.
När det gäller kattungar så har jag haft det under nästan hela året. Förra årets sista dag hade jag ju 9 bebisar hemma, nästan i samma ålder som dom är nu. Och dom flyttade ju i januari.Sedan kom det nya bebisar i juli och augusti som flyttade i slutet av oktober. Och så dom 2 kullar jag har nu som föddes första veckan i november. Jag ska inte klaga, det är ju så jag vill ha det. Gärna bebisar året om :) Men nu har jag ju alltså tagit beslutet att ta en paus på obestämd tid. Och för varje dag det närmar sig känns det både bra och tråkigt...ärligt. Men jag känner ändå att jag har tagit rätt beslut och jag ser fram emot ett nytt år med nya utmaningar...vad det nu kommer att bli.

Har ju inte bloggat på några dagar. I vanlig ordning så har det varit fullt upp, både med besök och telefonsamtal. Både Diana och Daniel är reserverade för tillfället. Imorgon kommer en familj och hälsar på Daniel. Annars så mår alla bra. Dom bokstavligen äter mig ur huset. Nu går det åt 3 paket blötmat om dagen för alla katterna, varje paket innehåller ju 12 påsar. Dessutom så får dom kött och annat smått och gott. Ikväll vankas det fläskfilé även till dom och kanske någon räka. Och så ska dom få ett par ostbågar :)

Årets sista dag kommer jag/vi att tillbringa här hemma som vanligt. Ingen av oss är ju för att gå ut för att fira. Dessutom så vill jag sitta med alla bebisarna vid 12-slaget, ha på tv:n med bra ljud och leka med alla. Allt för att dom inte ska bry sig om smällare som jag vet att det kommer att bli.

Nu så...Tack till Er Alla som har följ min blogg under året som har varit. Fram till nu har det varit fantastiska 17400 bloggläsare. Och här kommer en Nyårshälsning från alla bebisarna till er :)


Diana



Dionne



Donna



David



Daniel



Doris



Emily



Elsa



Elizabeth



Elvis





GOTT NYTT ÅR!!!!!




4 kommentarer:

  1. Gott Nytt År goa Lotta till dig o Benny o alla fina kissarna både stora o små!!! Nytt år - nya utmaningar! Blir säkert jättefint. Kram!!!

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År till dig Lotta och till dig Benny. Kram på er

    SvaraRadera
  3. Gott Nytt År Lotta med familj.Hoppas att du får ett bra 2014.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck