Sidor

fredag 13 december 2013

Filmer på Lillans bebisar

Idag blir det film på Lillans huliganungar. Huliganer klass 1 vill jag påstå. Attans vad dom håller på. Och Téas unger är inte direkt några änglar....lika mycket huliganer dom. Varje dag ser här ut som ett stort dagis, leksaker överallt. I början så lade jag ju ut till dom men nu så plockar dom själva ur leksakskorgen. Det vill säga om dom inte ligger i korgen och leker.

Den som tror att jag bara sitter och gosar med en massa sköna underbara bebisar...Till er kan jag tala om att det är inte bara det jag gör. För här är det morgonrutiner. Som börjar direkt när jag stiger upp med att ge alla mat. Sen är det dax för dagens första runda i toalådorna. Här finns sammanlagt nu 8 stora lådor och dom mockas inte bara morgon och kväll.....Dom mockas flera gånger om dagen...har tappat räkningen på hur många gånger jag gör det. Och om jag ser att någon av bebisarna är där och bajsar så plockar jag upp det med en gång. När alla lådorna är rena på morgonen är det dax för bebisarnas morgonrutiner. Här tvättas i ansiktet för att få bort allt bös. Koll i rumpan så det inte är smutsigt...annars blir det bad av bakdelen. Går nu också igenom alla ungarna varje morgon för att se så att dom inte har fått någon skada medan dom leker med varandra. Klorna är många och långa och dom har ingen koll på vad dom gör riktigt än...Eller så bits dom.

Allt medan jag går igenom varje kattunge så leker jag samtidigt med den, pratar och pussar på den. Plockar upp den och lägger den i famnen. Vill att dom ska tycka om att vara uppe i famnen. Allt medan jag även tar hand om alla dom som är runt mig. Antingen klättrar dom nu på mina ben eller uppför ryggen. Samtidigt så måste jag ha stenkoll så jag inte rör på mig för mycket och med risk att sätta mig på någon av dom. 10 ungar som är på bushumör blir rätt så svåra att hålla koll på samtidigt. Lagom att jag har gjort samma sak med alla ungarna börjar dom somna en efter en. Då är det dax att mocka igen. Plocka undan disk och dammsuga. Har jag tur så hinner jag med att dricka och njuta av en kopp kaffe. Sen vid middagen är det samma visa igen...Mat, mocka gosa...tills dom somnar igen. Och då är jag själv så trött så då passar jag också på att gå och lägga mig och sova ett par timmar. Och så håller det på. Jag har valt det och jag älskar det. All den tiden som jag lägger på kattungarna under dessa veckor får jag igen miljoner gånger om, och det visar sig mer och mer för varje dag som går nu.

Försökte ta en bild på dom alla Lillans ungar tillsammans men se det gick inte...dom var alltför busiga. Men jag har alltså tagit film på var och en av dom.




Mormor Jamie tar hand om sina barnbarn





Syskonkärlek. Elvis och Elsa ligger och sover. Elsa är inte så mycket mindre men hon ligger och har kurat ihop sig.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck