Sidor

torsdag 7 april 2016

Världens bästa tandläkare!!

Jag överdriver inte. Hade jag haft Roger, som han heter, från första början så hade jag aldrig haft den skräck som jag har (eller har jag det) Men å andra sidan, han är yngre än mig så det hade kanske inte fungerat. Men det hade inte gjort något om jag hade fått honom som min tandis i vuxen ålder. Då hade jag inte haft alla besvär som jag faktiskt har. Men men, plötsligt händer det!

Jag sitter här nu och fattar absolut ingenting. Visst, just nu är jag lite öm och ikväll har jag nog lite ont, kanske över helgen också. Men med tanke på att han höll på med mina tänder i 1½ timme så är det kanske inte så konstigt. Och efter dagens besök så kommer jag nog aldrig mer att vara rädd för att gå till honom. Beslutade att ta bedövningen utan salva och var väl beredd på att det skulle göra lite ont, brukar ju göra ont som sjutton med salvan. Men av dom 5 sprutorna jag fick kände jag inte av en enda. ABSOLUT INGENTING!! Och genom hela besöket klarade jag av att inte känna något. Endast precis i slutet kände jag ilningar i 3 tänder, men då hade bedövningen börjat släppa. Men jag fortsatte och bet ihop den korta stunden så att han kunde bli klar. Jag är nu helt klar, efter helgen kommer jag nog bara åka dit för att han ska slipa ner tänderna där dom tar emot. Lite svårt att känna efter ordentligt med bedövning. Och för första gången på många många år kan jag tänka mig att le på ett foto nu. Är så otroligt nöjd så jag kan inte beskriva det. Tack Roger för att du har gjort mig lite gladare och lyckligare.

Även tack till Ann-Britt som alltid är så glad och välkomnande och så tack till världens bästa tandhygienist Pirjo. Bor ni i kommunen tycker jag absolut att ni ska gå till Möllers Tandvård i Gislaved


Här har ni det glada gänget
Pirjo, Roger och Ann-Britt





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck