Sidor

lördag 16 april 2016

Härliga stilar

Oavsett vilket håll jag tittar åt så  kan jag se bebisar ligga och sova, för dom skön sovställning, för mig ser det ibland väldigt obehagligt ut. Allt sedan jag släppte ut dom i hela lägenheten har deras utveckling gått framåt i rasande fart. Alla har varit superduktiga med att gå på lådan, till och med Love som nu kommer upp utan hjälp. Så skönt att inte hitta olycksställen när jag kollar varje morgon. Och alla har varit ute i tvättstugan och gått på toan som dom vuxna har. Även där har Love varit, såg hur han kämpade sig upp för där är det verkligen en hög kant. Mycket för att inte bebisarna ska upp i den men det är ju kört nu.

Igår kom Love upp i sängen själv för första gången och gissa om han var stolt. Så glad att få vara med på hans egna villkor. Och han försökte minsann sno Ziras gosplats igår kväll. För att hon inte skulle känna sig förbigången utan få vara där som vanligt satte jag ner Love på golvet. Han sprang runt en liten stund och lagom att Zira fick nog med gos var han uppe hos mig igen och lade sig på kudden.....efter lite kel somnade han tvärt. Tror att Love blir en knäkatt och lika kelen som Zira. På kvällen när jag ser på tv så klättrar han upp på min axel och ligger där. När han tröttnar går han och lägger sig på magen eller i mitt knä. När jag inte själv är i soffan ligger han gärna och sover tillsammans med någon av dom andra.

Fotade honom och dom andra inför morgondagen. Fick några bra bilder men han var trött för han låg och sov när jag tog upp honom. Ett litet smakprov kommer här inför morgondagen


Har man ingen kudde får man låtsas :)
Love och Dockan nanar gott




Calle och Milo sover på klösen




Jag ska minsann bita dig
Love och Milo



Ett smakprov inför morgondagens bilder



En liten filmsnutt också. Filmat med mobilen så ser konstigt ut tycker jag



1 kommentar:

  1. jösses vad de är söta Lotta... Vill ha kattungar men ingen löper här inte

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck