Sidor

fredag 22 april 2016

Rastgården

Alltså, jag tycker det är så otroligt roligt att fixa ute i rastgården åt katterna. Även om jag bara har två. Det är rogivande och ger näring åt själen när man håller på med sådant som man tycker är kul. Jag har väldigt svårt att sitta inne och rulla tummarna när det är fint väder ute. Jag vill ha det fint omkring mig. Sen hur andra har det bryr jag mig inte om, egentligen. Men är det något som ser ut att förfalla när som helst så är det också något som speglar hur personen i fråga är. Det är vad jag tycker och jag vet att det är vad en hel del av er tycker också.
För att stilla nyfikenheten för den som följer bloggen kommer lite bilder av vad jag har gjort idag.



Mer tegelstenar som ska ner i backen. Dessa är dom sista, nu är jag trött på dom



Dom ska ner i backen jäms med gräset utanför rastgården så det blir lättare att klippa gräset och jag slipper använda trimmern som jag tycker både är jobbig och tung. Även om det är en lätt trimmer men efter några minuter i min hand väger den bly.




Och så här lång har jag kommit, placerat ut dom. Sen har jag inte orkat mer, tar det en annan dag när det är fint ute.





det blev ju lite virke kvar efter altanen så jag sågade ut till en blomlåda





Blomlådan på plats. Tänkte plantera kryddor här men gissar på att det blir jordgubbar




Häromdagen började jag fixa till röret som jag skulle ha ute i rastgården







Och här ska den alltså ligga.





Zira hjälper till.....för det mesta att vara i vägen. Gissa om hon var jordig





Fick även ner 2 av mina 3 träd i backen, körsbär och persikor (plommon kvar) Har stått i förrådet och nu var jag bara tvungen att få ut dom innan dom helt enkelt dog för mig. 








MEN....det där röret var jag inte nöjd med. Tyckte det såg litet ut när Zira lekte och sprang fram och tillbaka i det. Så jag sågade till lite mer plankor och skruvade ihop till en ny tunnel som är lite större





Här är den på plats. Och även fontänerna har kommit fram. Absolut inte klart där än, behövs lite mer saker för att det ska bli så som jag vill. Ovanpå ska det dit vit granitsten. Vad som ska vara runt med en lite högre kant har jag ingen aning om än. Men jag har lite virke kvar och kanske jag använder mig av det.







Belysning är där också


1 kommentar:

  1. Wow! Det blir kanonfint! Rena rama lyxen för små katter!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck