Sidor

söndag 10 april 2016

Love 5 veckor

Så var det redan söndag igen. Men det är knappt jag vet vilken dag det är, alla dagar går så fort. Och så att Love redan är 5 veckor, helt sanslöst. När det fungerar så bra som det gör nu, ja då är livet härligt. Jag kan njuta istället för att gå och vara orolig. Men den där dumma magsjukan slog ner på Love (och dom andra) och det syns väl på vikten. Visst, det tar han igen om någon vecka, men iallafall.

För 4 dagar sedan hittade han till toalådan, helt underbart. Men jag såg att han inte alls gillade havregrynen, när han gick på lådan så sjönk han och hans små tassar spretade åt alla håll. Så i fredags bytte jag ut till vanlig kattsand, ett tunt lager Ever Clean underst och så sand som inte är klumpbildande överst. Och det har funkat jättebra. Men jag måste vänta ett tag till innan jag släpper ut dom, annars blir det för mycket för Love som precis har kommit på det där. Tycker lite synd om honom när dom andra lyckas klättra upp i sängen, då sitter han nedanför och ser så ynklig ut, ett litet pip kommer, knappt hörbart. Han försöker verkligen att klättra upp själv, men det tar nog 1 vecka till tror jag. Dom andra har jag slutat hönsmamma mig över, såg nämligen Dockan ta ett snyggt hopp ner när det var mat. Och dom andra har ju också kommit ner utan problem.

Imorse kom Love ut på stort äventyr. Han fick spatsera fritt ute på soffan, det var fototajm. Han är så tuff och började kuta runt utan att egentligen ha någon aning om var han var. Och då han faktiskt är rätt så liten än så såg han vilsen ut i soffan, men det var inget som störde honom. Han till och med tog sig över till den lilla klösen och sedan vidare upp i fönstret. Han gillade verkligen att vara där, låg till slut och bara njöt.
Idag väger han 485g och har under veckan ökat med 140g. Förutom bilderna som jag tog imorse kommer det också 2 filmsnuttar som jag tog i fredags när jag bytte sand och samtidigt städade. Det ser ut som fasiken på golvet men det bjuder jag på. Vill ändå visa lite bus för dom gillade när det var halt på golvet. Och Love, han är som sagt tuff, ger sig på Zira :)










































När man har busat så mycket är det gott med lite mat.


1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck