Sidor

fredag 22 april 2016

Duktiga ungar!

Mina ungar är alltså kanonduktiga. Tidigare imorse så var det dax för första kloklippningen. I vanliga fall brukar jag ta det tidigare, när dom är 6 veckor ungefär, och det brukar gå bra då också. Men nu trodde jag faktiskt att dom skulle krångla till det, lite mer aktion i dom nu än vad det var för 3 veckor sedan. Förutom kloklippning så rensade jag alla öron också och det är poppis. Varje gång jag gör det så spinner dom. Noppade även öronen för första gången på alla utom Love för han hade inget att noppa.

Love har en stark vilja, mycket stark vilja. När det är något som han INTE gillar så spretar han med tassarna åt alla håll och kanter. Och något som han inte gillar, som för övrigt är det enda är att jag torkar hans ögon. I onsdags när veterinären var här bad jag henne skriva ut ögonsalva då jag tycker det ser ut som att Love har ögoninflammation. Var och hämtade den igår och skulle då in med en droppe i varje öga. DET gillades inte. Men jag måste. Och bara efter att ha droppat i 3 gånger ser jag tydlig skillnad nu, ser mycket bättre ut. Skulle köra detta i 5 dagar.

Blir inga bilder idag men väl lite filmer. Jag önskar att jag kunde ställa in min mobil till att filma så pass bra som många (nästan alla andra gör). Men jag kan noll om mobiler då jag inte är intresserad och att försöka trixa med den orkar jag inte. Slutar säkert med att jag ändrar något som låser den. Så ni får helt enkelt hålla till godo med dom filmerna det blir. Filmar ju med mobilen då det blir bäst ljus då.










Filmerna nedanför är tagna med kameran. Man hör hur den zoomar fram och tillbaka. Och här blir det skarpare och färgerna blir mer rättvisa. Med mobilen ser Loves färg mer gul ut....gaaaah





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck