Sidor

onsdag 6 april 2016

Katastrofområde

Härmed utlyser jag mitt sovrum till ett katastrofområde. Ingång sker på egen risk. Se upp för dom elaka varelserna, dom hugger efter benen!
Seriöst, HUR mycket kan så här små dra ut när det gäller leksaker, vet dom ens vad det är. Ja så klart dom vet, dom leker med allt som dom kommer åt. Det vill säga om inte jag har trampat sönder det. Och är det inte deras leksaker så ska man bita i mattan, eller klättra upp i sängen. Och jag får springa som en tok för att kolla dom, för dom kommer inte ner lika lätt som dom kommer upp. Och jag tycker ju att det är superhögt för dom. Fast....Dom klarar nog att komma ner om dom vill. Inte Love då, men å andra sidan har han inte lyckats med att klättra upp, han hänger fortfarande och funderar över hur han alls kom så högt som han gjorde.

För att dom ska hålla sig sysselsatta finns det nu massor av olika ställningar som dom kan klättra och leka i. Det får snart inte plats med mer. Jag vill verkligen att Love ska bli rumsren NU så jag kan släppa ut dom lösa så dom får mer plats att härja på, så jag får mer plats utan att åka slalom mellan sakerna i sovrummet. Men, plötsligt händer det....Love KOMMER att komma på vad toalådan är till för, han kan ju inte stanna hos mamma livet ut och bli tvättad. Jag älskar dom...Jisses så fina dom är. Det positiva över att dom är i sovrummet är att jag själv kan ligga där och titta på dom, småle och mysa...och inte få något gjort.

Jag har börjat banta. Känner inte riktigt för det men känner att jag måste ner några kilon på grund av värken i knäna och fötterna. Hälsporren blir värre ju tyngre jag är. Började förra veckan redan och hade väl inga planer på att skriva ut det. Men gör det iallafall, blir kanske mer motiverad för att verkligen fortsätta. Har inte gått ner mer än 2 kilo denna veckan men får väl vara nöjd ändå. Kommer inte att skriva om det så som jag gjorde för 5 år sedan. Jag vet att jag kan klara det om jag verkligen vill, men som sagt....känner inte riktigt för det. Men det kanske kommer. Kör som förra gången och skippar pasta, ris, potatis, bröd, blandar Viktväktarna LCHF och GI. Det funkade för mig då så det bör ju funka nu också. Jag kan ju berätta att bara under denna veckan har jag inte haft ont i magen en enda gång, bara det känns super. För er som inte var med för 5 år sedan kan kolla fliken "Min viktresa" Du behöver ju inte läsa om du inte vill, men kolla bilden lite längre ner så ser du vad jag faktiskt åstadkom

I måndags, 4/4 tog jag itu med lite plantering. Satte potatis i pallkragar. Och en massa massa frön som ska gro för att sen planteras om. Tomater, till och med 3 olika sorter, gurka 2 sorter, paprika, chilipeppar. Sparade kärnorna från druvorna förra året, var ju många på vindruverankan. Vet inte, har ingen aning om det kan ta sig men försöka duger. är jag ändå är igång.
Jag tycker det är så tråkigt alltså, eller ja, inte tråkigt. Jag har bara inte tålamodet att vänta på att allt ska växa upp så jag har alltid köpt färdiga plantor och bara planterat om. Men nu ska jag se om jag lyckas göra allt från början. Så snart det går ska jag plantera ut sallad, lök, gräslök och dill i kragar också.


Det var färgerna på dessa som fick mig till att vilja testa själv





Man tar vad man har. Måste ju kunna vattna utan att allt vatten rinner hur som helst. Undrar hur länge jag klarar av att ha allt i tvättstugan






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck