Sidor

fredag 5 november 2010

Millas bebisar 7 veckor.

Veckan som har varit har gått fruktansvärt fort. Och bebisarna härjar vilt. Dom riktigt äger stället. Nu springer dom fort hela tiden, antingen springer dom runt eller sover, det finns liksom inget mellanläge. Eller jo, det finns det ju, och det är när det serveras mat. Både blötfoder och torrfoder finns det tillgång för dom hela tiden, och ibland när dom springer så bromsar dom in vid maten. Bara för att snabbt ta sig en tugga och sedan vidare. Dom har inget bordsskick, och har inte lärt sig att man inte ska springa runt med mat i munnen :-)


Man kan mer och mer se att dom börjar bli egna individer. Alla är tuffa av sig, men med Jamie som "lektant" har dom nog inget annat val. Hon bara älskar dom, och emellanåt så är lekarna riktigt vilda. Då får jag gå fram och ta bort Jamie ur gänget och få henne att svalka av sig en stund. Hon inte bara leker med dom, hon tvättar dom, gosar med dom, och sover ihop med dom. Lilla sötnosen.


Även om jag har skrivit det tidigare skriver jag det igen. Jag tycker det är synd att inte bebisarnas familjer kan följa dom dagligen. Det är NU som det är som roligast. Det är jag som har den allra bästa tiden med dom och får se dom utvecklas. Det är jag som får leka och busa med dom, och det är jag som får gosa precis hela tiden.  Och jag älskar varje sekund av det. Jag känner mig lyckligt lottad, och jag är jättemallig över dom, för jag tycker dom är så fina. 


Jag har tagit en massa bilder på dom, det gjorde jag igår. Och som vanligt hittar du dom på hemsidan, på bebisarnas sida. Vikten på dom idag är
Kiefer 736g +111g
Kate 791g +133g
Kenny 755g +135g
Kurt 900g +124g
Katharine 706g +108g
Kevin 870g +142g


Kiefer





Kate





Kenny





Kurt





Katharine





Kevin 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck